Ξέρατε ότι υπάρχει "ξόρκι" από τα Χάρι Πότερ μέσα στο κινητό σας; Δοκιμάστε το τώρα

Το reunion του μαγικού κόσμου έκανε ξανά viral το μυστικό
12 Ιανουαρίου 2022 18:35
Ξέρατε ότι υπάρχει "ξόρκι" από τα Χάρι Πότερ μέσα στο κινητό σας; Δοκιμάστε το τώρα

Μια ανακάλυψη των χρηστών του διαδικτύου έγινε ξανά viral σε όλα τα δημοφιλή social media όπως Twitter, Instagram και TikTok, χάρη στο πρόσφατο reunion του cast του Χάρι Πότερ, με τίτλο "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts". 

Γνωρίζατε ότι κρύβονται δύο ξόρκια στα κινητά σας; 

Μάθετε λοιπόν μερικά ξόρκια με τη βοήθεια της voice assistant του smartphone σας. Είτε έχετε Android συσκευή είτε iPhone το "ξόρκι" είναι ίδιο (αν και στα iPhone θα πρέπει πρώτα να προσφωνήσετε το "Hey Siri,"). Εντάξει, δεν είναι ξόρκι αλλά κρυμμένες φωνητικές εντολές που όσο να'ναι οι fans της ποπ κουλτούρας λατρεύουν. 

Ανοίξτε τη voice assistant, πείτε "Lumos" και θα δείτε να ανάβει ο φακός της συσκευής σας. Όπως δηλαδή το ξόρκι στις ταινίες Χάρι Πότερ και τα βιβλία όπου άναβε φως από την μύτη του ραβδιού. 

Το δεύτερο είναι το "Nox" το οποίο ως "δια μαγείας" κλείνει τον φακό του κινητού σας. Ακριβώς όπως έκλεινε ο Χάρι το φως από το ραβδί του σκηνή του "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban". 

@katkanaria HAVE I BEEN SLEEPING UNDER A ROCK OR IS THIS COMMON KNOWLEDGE? #harrypotter#harrypottertiktok#pottertok#lumos#potterhead#dracotok#hogwarts#fyp#fypシ#fy ♬ Harry Potter Theme Song - Ost
@curvyluce Hey Siri, be a spooky b*tch #fyp #harrypotter #lumos #wizardingworld #harrypottertiktok ♬ Harry Potter - The Intermezzo Orchestra

 

Tώρα μπορείτε να το παίξετε "μάγοι" στους φίλους και τους γνωστούς σας.