Gal Gadot: "Η ιστορία της Κλεοπάτρας είναι αυτή που πρέπει τώρα να ακούσουν όλοι"

Η διάσημη ηθοποιός μιλάει για την ταινία
08 Ιανουαρίου 2022 15:46
Gal Gadot: "Η ιστορία της Κλεοπάτρας είναι αυτή που πρέπει τώρα να ακούσουν όλοι"

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως η Gal Gadot (Wonder Woman, Red Notice) θα υποδυθεί την Κλεοπάτρα στη νέα ταινία της Universal Pictures, “Cleopatra”. Το φιλμ έχει περάσει από σαράντα κύματα, καθώς πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως τελικά η Patty Jenkins που συνεργάζεται εδώ και χρόνια στενά με την Gadot, αποχώρησε από το project. Μάλιστα, η σκηνοθέτρια για το Cleopatra έχει βρεθεί ήδη και δεν είναι άλλη από την Kari Skogland, του The Falcon and the Winter Soldier.

Τώρα, μιλώντας στο InStyle, η Gal Gadot είπε μεταξύ άλλων πως ο κόσμος θα πρέπει να ακούσει τώρα αυτήν την ιστορία που θα πουν με την ταινία.

Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα γιορτάσουμε την ιστορία της Κλεοπάτρας. Δε θα δείξουμε μόνο πόσο σέξι και ελκυστική ήταν, αλλά και πως σκεφτόταν, πόσο έξυπνη ήταν, καθώς και το μεγάλο αντίκτυπο που είχε και εξακολουθεί να έχει στον κόσμο που ζούμε σήμερα.

Έχω παρακολουθήσει όλες τις ταινίες της Κλεοπάτρας, αλλά νιώθω ότι εδώ θα πούμε την ιστορία που πρέπει να ακούσει όλος ο κόσμος τώρα.

Η Gadot, θα υποδυθεί την αυτοκράτειρα της Αιγύπτου, έναν ρόλο που στο παρελθόν έχουν ενσαρκώσει θρύλοι όπως η Claudette Colbert και η Elizabeth Taylor. Επίσης, ενδιαφέρον έχει το γεγονός πώς η ελληνικής καταγωγής σεναριογράφος Laeta Kalogridis των Shutter Island, Altered Carbon και Alita: Battle Angel θα αναλάβει το σενάριο αλλά και καθήκοντα εκτελεστικής παραγωγού.

Η “Κλεοπάτρα” έμεινε χωρίς σκηνοθέτρια εξαιτίας της Wonder Woman

Το Cleopatra θα διανεμηθεί από την Universal Pictures, τελικά, καθώς νίκησε σε έναν σκληρό γύρο διαπραγματεύσεων τις Apple, Netflix και Warner Bros.