Το The Matrix Resurrections συνεχίζει τη μέτρια πορεία του

Εσείς είδατε το νέο Matrix;
03 Ιανουαρίου 2022 15:34
Το The Matrix Resurrections συνεχίζει τη μέτρια πορεία του

Το The Matrix Resurrections είναι από τις ταινίες που δίχασε το κοινό ως προς τις τελικές εντυπώσεις τους και αυτό φαίνεται από τα νούμερά του. Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση πως η ταινία της Lana Wachowski, “πάτωσε” και στην streaming υπηρεσία, HBO Max.

Το Matrix 4 έχασε πριν λίγες μέρες στο box office από το Sing 2, αλλά και στο HBO Max όπου κυκλοφορεί παράλληλα δεν τα πήγε και τόσο καλά, αφού είχε περίπου 2.8 εκατομμύρια streams στο πρώτο πενταήμερο.

Τώρα, νέα στοιχεία για την ταινία έρχονται στη δημοσιότητα και αφορά και πάλι το box office. Συγκεκριμένα, το The Matrix Resurrections της Warner Bros ξεπέρασε τα $100 εκατομμύρια παγκόσμιο box office αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς συνεχίζει να αγωνίζεται εμπορικά.

Το Resurrections ήταν η τελευταία ταινία του 2021, από την αμφιλεγόμενη στρατηγική Warner, που ήθελε κάθε ταινία να κυκλοφορεί την ίδια μέρα σε σινεμά και στο HBO Max, στο οποίο οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν μεγάλα φιλμ χωρίς επιπλέον κόστος. Σίγουρα, αυτή η στρατηγική έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο για τα εισιτήρια της ταινίας στους κινηματογράφους.

Οι επόμενες βδομάδες όμως θα κρίνουν τελικά την πορεία του Matrix: Resurrections και εάν η Warner Bros. θα δώσει το πράσινο φως για μια ενδεχόμενη συνέχεια.

Τις δικές μας εντυπώσεις από το The Matrix: Resurrections, οπως τις κατέγραψε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ.