Αυτή είναι η εναλλακτική post-credits σκηνή του Spider-Man: No Way Home που θα βλέπαμε

Αλλά δυστυχώς έμεινε στα χαρτιά (SPOILERS)
31 Δεκεμβρίου 2021 22:15
Αυτή είναι η εναλλακτική post-credits σκηνή του Spider-Man: No Way Home που θα βλέπαμε

Οι Erik Sommers και Chris McKenna, σεναριογράφοι του Spider-Man: No Way Home συζητούν ανοιχτά πλέον τα μυστικά της ταινίας και ειδικά αυτά που αφορούν την εμφάνιση των Tobey Maguire και Andrew Garfield. 

Στη συνέντευξή τους στο Variety αποκάλυψαν πως ήθελαν να κάνουν μια διαφορετική post-credits σκηνή από αυτή που τελικά πήραμε με τον Venom του Tom Hardy. Η δικιά τους post credits σκηνή θα είχε τους δύο βετεράνους Spider-Men να πηγαίνουν από πόλη σε πόλη με ένα βανάκι και ταξιδεύοντας να σώζουν κόσμο: 

Θα το θέλαμε πολύ! Θα ήθελα πολύ να δω περισσότερα από το ταξίδι τους. Το είχαμε συζητήσει κιόλας του στιλ "μήπως να κάνουμε μια post credits σκηνή συνεργατική; Θα μπορούσαμε να τους βάλουμε μαζί". 

Φτάσανε σε σημείο να φανταστούν ένα σόου με τους δύο στο στιλ του Σκουμπι-Ντου. Πάντως το σκέφτηκαν σοβαρά να κάνουν μια σειρά που θα επιστρέψουν οι Maguire και Garfield στο σύμπαν της Marvel: 

Μήπως να κάνουμε μια σειρά με τους δυο όπου ταξιδεύουν και λύνουν μυστήρια; 

Αμέσως όμως αστειεύτηκε ο McKenna λέγοντας: Ρε συ δεν έπρεπε να το πεις αυτό! Αφού θα κάνουμε μια τέτοια σειρά!

Λέτε μήπως μεταξύ σοβαρού και αστείου να ετοιμάζεται μια επιστροφή των Garfield και Maguire στο MCU σε μεγαλύτερους ρόλους;