Δείτε τον Χάρι Πότερ να πιάνει τη χρυσή μπάλα και ταξιδέψτε πολλά χρόνια πίσω (ΒΙΝΤΕΟ)

Είστε έτοιμοι για την επιστροφή στο Hogwarts;
27 Δεκεμβρίου 2021 21:13
Δείτε τον Χάρι Πότερ να πιάνει τη χρυσή μπάλα και ταξιδέψτε πολλά χρόνια πίσω (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Harry Potter θα επιστρέψει για άλλη μια φορά στις οθόνες μας την 1η του Ιανουαρίου, με σύσσωμο όλο το cast να ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στο μαγικό Hogwarts. Η πρώτη ταινία γιορτάζει τα 20 χρόνια της και στο Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts θα δούμε ένα σπέσιαλ επεισόδιο σαν αυτό των “FRIENDS” που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες.

Τώρα, μέσα από το επίσημο κανάλι του HBO Max δημοσιεύτηκε ένα βίντεο που θέλει να σας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία συνεχίζει να προμοτάρει αυτό το σπέσιαλ επεισόδιο και ανεβάζει διάφορα βίντεο από το πρώτο φιλμ του Χάρι Πότερ. Στο νέο βίντεο βλέπουμε τον Χάρι του Daniel Radcliffe να πιάνει για πρώτο φορά το Golden Snitch.

Όσον αφορά το σπέσιαλ επεισόδιο που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου:

Θα είναι ένα σπέσιαλ επεισόδιο σαν αυτό που είδαμε πριν μερικούς μήνες με τα “Φιλαράκια” και θα βρίσκονται φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές μαζί, να μιλούν για την εμπειρία τους και όχι μόνο. Έτσι, σε αυτό το σπέσιαλ, θα δούμε τους Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson και άλλους χαρακτήρες από τις οκτώ ταινίες, να γιορτάσουν το εμβληματικό franchise του Harry Potter.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.