The Batman: Ο Robert Pattinson έχει ένα φορτισμένο τετ-α-τετ με την Zoe Kravitz (ΦΩΤΟ)

Μαζί με νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το περιοδικό Empire
22 Δεκεμβρίου 2021 22:02
The Batman: Ο Robert Pattinson έχει ένα φορτισμένο τετ-α-τετ με την Zoe Kravitz (ΦΩΤΟ)

Τις τελευταίες μέρες έρχονται στο φως συνεχώς νέες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο The Batman, μέσα από το περιοδικό Empire. Έτσι μάθαμε πώς ο Bruce Wayne του Robert Pattinson ειναι εμπνευσμένος από την grunge προσωπικότητα του Kurt Cobain, αλλά και πως υπάρχουν σκέψεις για μια τριλογία "Reeves/Pattinson". 

Τώρα μια νέα εικόνα έρχεται στο φως και σε αυτήν πρωταγωνιστούν οι Batman και Catwoman. Είναι το ξεκίνημα μιας αντιπαλότητας ή μιας πιο στενής σχέσης για τον Bruce Wayne και την Selina Kyle της Zoe Kravitz

Το τετ-α-τετ Batman και Catwoman

Νέα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα

Κάποιοι αναγνώστες του περιοδικού ανήρτησαν φωτογραφίες στα social media από το ειδικό αφιέρωμα του Empire, μέσα στο οποίο περιέχονται αποκαλυπτικά νέα στιγμιότυπα. Στο πιο χαρακτηριστικό όλων βλέπουμε πιο καθαρά και πιο κοντινά από ποτέ τον Riddler του Paul Dano. Ας ελπίσουμε πως σύντομα θα δημοσιευθούν σε υψηλή ανάλυση. 

To cast της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους: Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Από τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον νέο Batman είναι πως εμπνέεται από τον Kurt Cobain των Nirvana, περισσότερα για αυτό θα διαβάσετε εδώ

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022