The Batman: Ο Riddler θέλει κάτι από τον Σκοτεινό Ιππότη στη νέα animated αφίσα

Πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022!
21 Δεκεμβρίου 2021 16:10
The Batman: Ο Riddler θέλει κάτι από τον Σκοτεινό Ιππότη στη νέα animated αφίσα

Απέχουμε μερικούς μήνες μακριά από τη μεγάλη επιστροφή του Batman, τον οποίο θα υποδυθεί ο Robert Pattinson, σε σκηνοθεσία του Matt Reeves. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η ταινία του Σκοτεινού Ιππότη θα έχει αρκετούς villains από το σύμπαν της DC, όπως είναι ο Πιγκουίνος που τον υποδύεται ο Colin Farrell, ενώ ανάμεσα στους “κακούς” θα βρίσκεται και ο Riddler.

Αυτό θέλει να μας θυμίσει και το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter του ο Matt Reeves, ότι δηλαδή θα έχουμε πολλούς γρίφους από τον θρυλικό κακό του Batman. Συγκεκριμένα, ο διάσημος σκηνοθέτης έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα “animated poster”, στο οποίο εμφανίζεται το πρόσωπο του Pattinson, ενώ αργότερα σχηματίζεται ένα ερωτηματικό. Όλο το βίντεο είναι φυσικά “ντυμένο” με ένα σκοτεινό ύφος, ενώ βρέχει κιόλας, δίνοντάς μας έτσι την εικόνα ότι το “The Batman” θα είναι όσο σκοτεινό το περιμένετε. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τα trailers που έχουμε δει.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

To cast της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους: Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Πρόσφατες φήμες θέλουν έναν νέο Joker να κρύβεται στην ταινία που σκηνοθετεί ο Matt Reeves, περισσότερα για αυτό θα διαβάσετε εδώ.

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022.