Το cast του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ραπάρει για την 20η επέτειο της πρώτης ταινίας (ΒΙΝΤΕΟ)

“Το Lord of The Rings είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη τριλογία στην ιστορία”
17 Δεκεμβρίου 2021 14:54
Το cast του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ραπάρει για την 20η επέτειο της πρώτης ταινίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το The Late Show με τον Stephen Colbert, ο διάσημος παρουσιαστής τα έσπασε όλα κυριολεκτικά με ένα τραγούδι για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του The Lord of The Rings: Fellowship of The Rings. Όπως είπε χιουμοριστικά ο ίδιος, όχι, το Harry Potter, το οποίο μάλιστα θα λάβει ένα σπέσιαλ επεισόδιο στο HBO Max, δεν είναι καλύτερο από τον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”.

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά, ότι η τριλογία του Άρχοντα είναι η καλύτερη τριλογία στην ιστορία του κινηματογράφου. Έτσι, για να το γιορτάσει, δημοσίευσε ιδιαίτερο βίντεο με αρκετούς από τους πρωταγωνιστές του LOTR. Όμως, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, δεν πρόκειται για κάποια συνέντευξη, αλλά για ένα βίντεο κλιπ, με τους χαρακτήρες που αγαπήσατε να ραπάρουν και να “χώνουν” ρίμες. Το τραγούδι αυτό ονομάζεται “The No. 1 Trilly”.

Σε αυτό το βίντεο κλιπ θα δείτε τους Elijah Wood (Frodo Baggins), Sean Astin (Samwise Gamgee), Billy Boyd (Peregrin "Pippin"), Dominic Monaghan (Meriadoc "Merry" Brandybuck), Hugo Weaving (Elrond), Andy Serkis (Gollum), Orlando Bloom (Legolas) και Viggo Mortensen (Aragorn). Ωστόσο, έχει και κάποιες guest εμφανίσεις που θα σας αφήσουμε να τις δείτε μόνοι σας.

Απολαύστε τους παρακάτω.