Στο Minions: The Rise of Gru θα μάθουμε πως έγινε κακός ο κύριος ‘Απαισιότατος’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιούλιο στους κινηματογράφους
17 Δεκεμβρίου 2021 13:08
Στο Minions: The Rise of Gru θα μάθουμε πως έγινε κακός ο κύριος ‘Απαισιότατος’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Illumination κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από την επερχόμενη ταινία Minions: The Rise of Gru, το οποίο παρόλο που είχε ανακοινωθεί πριν δύο (περίπου) χρόνια, δεν το είδαμε ποτέ στις αίθουσες λόγω κορωνοϊού. Το φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πλέον το καλοκαίρι και θέλει να μας διηγηθεί μια νέα ιστορία του “Κύριου Απαισιότατου”. Πρόκειται ουσιαστικά για την κινηματογραφική συνέχεια του Minions (2015), που ταυτόχρονα αποτελεί και spin-off του σύμπαντος του Despicable Me.

Η ιστορία θα ακολουθεί τον δωδεκάχρονο Gru στη δεκαετία του 1970, καθώς φιλοδοξεί να γίνει “κάτι μεγάλο”. Τα είδωλά του περιλαμβάνουν μια ομάδα υπερ-κακών που ονομάζεται Vicious 6 και ο Gru κάνει σχέδια να φτάσει στο επίπεδό τους και να ενταχθεί στην ομάδα τους.

Φυσικά, ο Gru στρατολογεί μερικά Minions γι’ αυτό και όλα αλλάζουν όταν οι Vicious 6 θα ξεφορτωθούν τον αρχηγό τους, Wild Knuckles, δίνοντας στον Gru την τέλεια ευκαιρία να συμμετάσχει. Ωστόσο, τα πράγματα πάνε πολύ στραβά και ο Gru γίνεται φίλος με το πιο απίθανο άτομο, τον ίδιο τον Wild Knuckles.

Στο εν λόγω φιλμ πρωταγωνιστούν οι Steve Carell ως Gru, Taraji P. Henson ως Belle Bottom, Alan Arkin ως Wild Knuckles, Lucy Lawless ως Nunchuk, Michelle Yeoh ως Master Chow, Jean-Claude Van Damme ως Jean Clawed, Russell Brand ως Dr. Nefario, Julie Andrews ως Marlena Gru, Dolph Lundgren ως Svengeance, Danny Trejo ως Stronghold, RZA και Pierre Coffin ως τη φωνή των Minions.

Στο νέο trailer του ‘Minions: The Rise of Gru’ ο μικρούλης ‘Gru’ θέλει να γίνει υπερκακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Minions: The Rise of Gru θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2022. Δείτε το teaser βίντεο παρακάτω.