O συνθέτης των The Batman και "No Way Home" γράφει μουσική και για το Thor: Love & Thunder

Σβάρνα πήρε τις superhero ταινίες ο Michael Giacchino
10 Δεκεμβρίου 2021 19:43
O συνθέτης των The Batman και "No Way Home" γράφει μουσική και για το Thor: Love & Thunder

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Michael Giacchino είναι ένας βετεράνος της συνθέτης ταινιών με εμπειρία σε μεγάλα blockbusters αλλά και animated ταινίες αλλά τα τελευταία χρόνια έχει δεθεί πιο κοντά με το MCU και τις ταινίες της Marvel Studios. 

Ωστόσο το σερί των superhero projects που έχει αναλάβει συνεχίζεται καθώς μετά το The Batman και το πολυαναμενόμενο Spider-Man: No Way Home θα γράψει τη μουσική και στο Thor: Love & Thunder. Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε μέσα από το Twitter του με ένα χιουμοριστικό gif του Thor: 

Ουσιαστικά ο Giacchino θα αντικαταστήσει τον Mark Mothersbaugh που είχε υπογράψει το soundtrack του Thor: Ragnarok με ορχηστρικές και ηλεκτρονικές νότες. 

Στο ρεζουμέ του Giacchino, για την ιστορία, να αναφέρουμε πως υπάρχουν οι τριλογίες των Star Trek, Jurassic World, Planet of the Apes, και των Spider-Man του MCU, του Doctor Strange αλλά και του "Up" της Pixar -είναι η ταινία που του χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο. Έχει καταφέρει να ντύσει επίσης μουσικά και με τον χρόνο να τον πιέζει το "Rogue One: A Star Wars Story". 

Ανάμεσα στο cast θα δούμε σαφώς τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor δηλαδή), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy. Επίσης, ο Matt Damon θα επιστρέψει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

To Thor: Love and Thunder πρόσφατα έλαβε μια μικρή καθυστέρηση και αντί για τον Μάιο του 2022, θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου του 2022