Το Thor: Love and Thunder είναι μια ταινία που κανονικά δε θα επέτρεπε η Marvel να γυριστεί

Ένας από τους σημαντικούς συντελεστές του MCU απορεί ακόμα πώς έγινε
04 Δεκεμβρίου 2021 19:05
Το Thor: Love and Thunder είναι μια ταινία που κανονικά δε θα επέτρεπε η Marvel να γυριστεί

Τι κι αν ακόμα δεν έχουμε δει κανένα επίσημο υλικό από το Thor 4, παρόλο που τα γυρίσματά του έχουν ολοκληρωθεί μήνες τώρα. Το hype γύρω από τη νέα περιπέτεια του Θεού του Κεραυνού του Chris Hemsworth είναι πολύ ψηλά, σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί και έχουν διαρρεύσει για αυτή. 

Ωστόσο φαίνεται πως θα είναι αρκετά...ακραίο το Thor: Love and Thunder για τα δεδομένα της Marvel Studios, τόσο που ο σκηνοθέτης της, Taika Waititi, απορεί πως τον άφησαν να τη γυρίσει.

Αυτά τουλάχιστον μετέφερε ο Andy Park, δημιουργός της οπτικής γλώσσας του MCU από το 2011 και καλλιτέχνης, ο οποίος μιλώντας στο ScreenRant είπε πως ο Waititi θα σπάσει τα όρια στον οπτικό τομέα:

Το Thor: Love and Thunder πέφτει ακριβώς στην κατηγορία της ταινίας που θα θέσει νέα όρια στο τι είναι βολικό και στο τι θα πρέπει να περιμένετε. Θα εκπλαγείτε και το ότι αυτοί οι χαρακτήρες και τα εφέ προχωράνε μαζί τους είναι μέρος του πακέτου. Νομίζω ο Waititi το είπε σε κάποια συνέντευξή του πως είναι έκπληκτος πως τον επέτρεψαν να κάνει μια ταινία σαν και αυτή. Και το καταλαβαίνω. Η ταινία είναι θεότρελη. Έχει τόση πλάκα και δε βλέπω την ώρα να την παρακολουθήσετε. 

Πατώντας εδώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την σκληρή προετοιμασία του Hemsworth για τη νέα Thor ταινία. 

Ανάμεσα στο cast θα δούμε σαφώς τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor δηλαδή), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy. Επίσης, ο Matt Damon θα επιστρέψει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

To Thor: Love and Thunder πρόσφατα έλαβε μια μικρή καθυστέρηση και αντί για τον Μάιο του 2022, θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου του 2022