Έσταξε αλλά έτσι έγινε τούμπανο ο Chris Hemsworth για το Thor: Love and Thunder (BINTEO)

Το 8λεπτο βίντεο αποκαλύπτει την εντατική προπόνηση του αστέρα της Marvel
07 Σεπτεμβρίου 2021 10:44
Έσταξε αλλά έτσι έγινε τούμπανο ο Chris Hemsworth για το Thor: Love and Thunder (BINTEO)

Για να γίνεις Thor θέλει λίγη τύχη, κάποιο ταλέντο και καλό ατζέντη αλλά για να διατηρηθείς ως Thor θέλει επίπονες θυσίες. Αυτό ακριβώς κάνει ο Chris Hemsworth όλα αυτά τα χρόνια και το Thor 4 σαφώς δεν ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Ο 38χρονος αστέρας της Marvel ανέβασε ένα βίντεο από την εντατική προπόνησή του που έκανε ούτως ώστε να μπει ξανά στο ρόλο του "God of Thunder", μια εμπειρία που χαρακτήρισε ο ίδιος ως "την πιο άβολη" που είχε ποτέ του. 

Πράγματι, όπως θα δείτε παρακάτω, η προπόνησή του είναι ιδιαίτερα σκληρή ούτως ώστε να τουμπανιάσει τα μπράτσα του και να είναι αντάξια του χαρακτήρα του "Thor" χωρίς προσθετικά και εφέ. Θα τον δείτε για 8 λεπτά να στάζει, να σφαδάζει και να δείχνει στο τέλος τους πρησμένους δικέφαλούς του.

Η 8λεπτη έντονη προπόνηση του Chris Hemsworth

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Μπορεί την τελευταία φορά που είδαμε τον Thor στο Avengers: Endgame να ήταν ράκος και να είχε παρατήσει την φυσική του κατάσταση, αλλά για το Thor: Love & Thunder θα επιστρέψει στη φόρμα του κανονικά. 

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στις αρχές Ιουνίου

Ανάμεσα στο cast θα δούμε σαφώς τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor δηλαδή), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy. Επίσης, ο Matt Damon θα επιστρέψει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου του 2022.