Bruce Campbell: Το Evil Dead Rise θα είναι σκοτεινό και πολύ σοβαρό

Πρεμιέρα του χρόνου αποκλειστικά στο HBO Max
25 Νοεμβρίου 2021 16:55
Bruce Campbell: Το Evil Dead Rise θα είναι σκοτεινό και πολύ σοβαρό

Το Evil Dead κυκλοφόρησε το 1981 και μετράει πλέον σαράντα χρόνια από τη στιγμή που χάρισε τον απόλυτο τρόμο στο κοινό, με την τριλογία του δημιουργού, Sam Raimi. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το Evil Dead Rise, βρίσκεται στα σκαριά, μετά από δέκα χρόνια -περίπου- αποχής του franchise και πλέον αποκαλύφθηκαν κάποιες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, ο Bruce Campbell, πρωταγωνιστής των ταινιών, αλλά και παραγωγός του Evil Dead Rise, έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες, που θα χαροποιήσουν τους fans. Αρχικά, τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν και πλέον αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022 μέσα από τη «συχνότητα» του HBO Max.

Στην 5η ταινία του Evil Dead, η Beth επισκέπτεται τη μεγαλύτερη αδερφή της Ellie, η οποία μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λος Άντζελες. Η επανένωσή τους διακόπτεται μυστηριωδώς, καθώς ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που «γεννά» δαίμονες και θα έρθουν αντιμέτωπες με μία εφιαλτική εκδοχή της μητρότητας.

Θα είναι αρκετά σκοτεινό και πολύ σοβαρό

Η νέα ταινία θα είναι διαφορετική, σκοτεινή, αλλά και πολύ σοβαρή. Έχει καλές και δυνατές ερμηνείες. Είναι μια ανύπαντρη μητέρα που τώρα πρέπει να ασχοληθεί με αυτό το βιβλίο των νεκρών. Κάποιοι προσπαθούν να το ξεφορτωθούν, να το θάψουν ή να το καταστρέψουν και πραγματικά δεν μπορούν. Έτσι, το βιβλίο συνεχίζεται να εμφανίζεται. Είναι πραγματικά μια άλλη ιστορία για το τί συμβαίνει με αυτό το βιβλίο και θα εμφανιστεί στη ζωή κάποιων ανθρώπων.

Τέλος, το “Rise” θα συνεχίσει την ιστορία των αρχικών ταινιών. O Lee Cronin (The Hole in the Ground) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο αυτού του εγχειρήματος, τον οποίο επέλεξε προσωπικά ο Sam Raimi και ο Campbell. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.