Σταματούν για μήνες τα γυρίσματα του Black Panther 2 λόγω τραυματισμού της Letitia Wright

Ταλαιπωρείται μια από τις μεγάλες παραγωγές της Marvel Studios
06 Νοεμβρίου 2021 12:32
Σταματούν για μήνες τα γυρίσματα του Black Panther 2 λόγω τραυματισμού της Letitia Wright

Από τον αναπάντεχο χαμό του Chadwick Boseman η παραγωγή του Black Panther 2 έχει περάσει πολλές δυσκολίες. Τώρα έρχεται να προστεθεί ακόμα μια καθώς όπως μαθαίνουμε από πολλαπλά  ρεπορτάζ του εξωτερικού σταματούν τα γυρίσματα μέχρι νεοτέρας λόγω του πρόσφατου τραυματισμό της Letitia Wright

Βλέπετε η Wright υποδύεται την Shuri, αδερφή του T'Challa στο MCU και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την διάδοχό του στο θρόνο της Wakanda. Ο τραυματισμός της Wright συνέβη τον περασμένο Αύγουστο, όταν γύριζε μια επικίνδυνη σεκανς με τη βοήθεια stunt rig στη Βοστώνη. 

Εκείνη την περίοδο ο τραυματισμός δεν είχε υπολογιστεί πως θα επηρέαζε τόσο τα γυρίσματα του Black Panther: Wakanda Forever, ωστόσο πλέον αναγκάζεται να διακοπεί πλήρως η παραγωγή εώς ότου αναρρώσει πλήρως. 

Τόσο καιρό ο σκηνοθέτης Ryan Coogler και το συνεργείο του προσπαθούσε να γυρίσει όσο υλικό μπορούσε χωρίς τον χαρακτήρα της Shuri. Η ταλαιπωρημένη παραγωγή της Marvel Studios θα σταματήσει την εβδομάδα των Ευχαριστιών και θα ξαναπατήσει στο πλατό στις αρχές του 2022

Ο εκπρόσωπος της Letitia Wright δήλωσε τα εξής: 

Η Letitia αναρρώνει στο Λονδίνο από τον Σεπτέμβριο από τους τραυματισμούς που υπέστη στο πλατό του Black Panther 2 και ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά της στις αρχές του 2022. 

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως το "Wakanda Forever" καθυστερεί και από τις 8 Ιουλίου του 2022 μεταφέρθηκε για τις 11 Νοεμβρίου του 2022. Η παραπάνω εξέλιξη, να αναφέρουμε πως δε θα επηρεάσει αρνητικά την ημερομηνία πρεμιέρας παρά το πολύμηνο λουκέτο, όπως διαβεβαίωσε η Marvel Studios.