Έφυγε από τη ζωή ο James Michael Tyler, γνωστός ως "Γκάνθερ" από "Τα Φιλαράκια"

Συγκινεί το αντίο της Jennifer Aniston
25 Οκτωβρίου 2021 11:41
Έφυγε από τη ζωή ο James Michael Tyler, γνωστός ως "Γκάνθερ" από "Τα Φιλαράκια"

Ο ηθοποιός James Michael Tyler, ο οποίος ήταν γνωστός ευρέως ως ο αγαπημένος του κοινού "Γκάνθερ" από "Τα Φιλαράκια", έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών. Από το 2018 έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη, αλλά στη συνέχεια έκανε μετάσταση στα οστά. 

"Ο Tyler πέθανε ήσυχα μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες την Κυριακή το πρωί" δήλωσε ο μάνατζέρ του, σύμφωνα με το BBC.

"Ο κόσμος τον γνώριζε ο Γκάνθερ αλλά οι αγαπημένοι του Michael τον γνώριζαν ως έναν ηθοποιό, ως έναν μουσικό, ως έναν μαχητή κατά του καρκίνου και ως έναν αξιαγάπητο σύζυγο" ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του 59χρονου ηθοποιού. 

 

Το συγκινητικό αντίο της "Rachel"

Η Jennifer Aniston που υποδύθηκε την Ρέιτσελ στα Φιλαράκια και είχαν μοιραστεί αρκετές σκηνές μαζί αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη της, με μια συγκινητική ανάρτηση στo Instagram:

"Τα Φιλαράκια δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια χωρίς εσένα. Σ’ ευχαριστώ για το γέλιο που έφερες στο σόου και στις ζωές όλων μας. Θα μας λείψεις τόσο πολύ"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η τελευταία του εμφάνιση στο Friends: The Reunion

Όταν "Τα Φιλαράκια" επανενώθηκαν ο Gunther λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε δεν μπορούσε να παρευρεθεί δια ζώσης. Ωστόσο εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης λέγοντας: 

"Ήταν γλυκόπικρο, ήθελα να είμαι στη σκηνή μαζί του, ήμουν πολύ χαρούμενος που με υπολόγισαν, ήταν απόφασή μου να μην είμαι εκεί γιατί δεν ήθελα να ρίξω το κλίμα, δεν ήθελα να πουν ο Gunther έχει καρκίνο".

O "Γκάνθερ" εμφανίστηκε σε 150 επεισόδια του σόου και παρά τον μικρό του ρόλο αγαπήθηκε από το κοινό χάρη στο αιώνιο κόλλημα που είχε με την Ρέιτσελ της Aniston.