Δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα: Η Epic Games σχεδιάζει να κάνει ταινία Fortnite

Ετοιμάζει ειδικό τμήμα ψυχαγωγίας
12 Οκτωβρίου 2021 15:21
Δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα: Η Epic Games σχεδιάζει να κάνει ταινία Fortnite

Δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα και αυτό γιατί η ιδέα μιας ταινίας Fortnite δεν μας πέρασε από το μυαλό. Ίσως όχι ταινία και μάλλον κάποια animated σειρά να του ταίριαζε περισσότερο.

Ωστόσο η Epic Games πράγματι το σκέφτεται σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το The Information (επί πληρωμή) και φαίνεται να σχεδιάζει μια κινηματογραφική ταινία για το Fortnite

Ταινία Fortnite - Η Epic κάνει άνοιγμα στο Χόλιγουντ

Και αυτό διότι, όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, η Epic γενικότερα θέλει να επεκταθεί στον χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας, με σκοπό να ιδρύσει το δικό της τμήμα για την παραγωγή βίντεο υλικού -πιθανώς σειρών και ταινιών(;). Για την στελέχωση αυτού του τμήματος άλλωστε έχει προσλάβει αρκετούς πρώην υπεύθυνους της Lucasfilm, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου των special projects της, Jason McGatlin. Αυτός ήταν και ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς σε όλες τις Star Wars ταινίες που κυκλοφόρησαν επί εποχής Disney. 

Βέβαια, τονίζεται πως ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια τελική απόφαση και πως συζητιέται ακόμα εντός των τοίχων της Epic Games. Άλλωστε η εταιρία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη βιομηχανία του Χόλιγουντ και ειδικά τη Disney, με την οποία έχουν συνεργαστεί για την πρωτοποριακή τεχνολογία που αποτελεί το επόμενο βήμα μετά το "Green screen" και χρησιμοποιεί τη δύναμη της Unreal Engine.  

Μετά την πολύμηνη δικαστική διαμάχη με την Apple η Epic εξερευνά τρόπους να διευρύνει το brand της, την ώρα που τα δικαστήρια της έχουν περιορίσει τη δυνατότητα να εξελιχθεί όπως σχεδίαζε.