Ο Jake Gyllenhaal θα παίξει στη νέα ταινία του Guy Ritchie

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς
11 Οκτωβρίου 2021 14:05
Ο Jake Gyllenhaal θα παίξει στη νέα ταινία του Guy Ritchie

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση από το Deadline που αφορά μία νέα ταινία που έχει στα σκαριά ο διάσημος δημιουργός, Guy Ritchie. Ο σκηνοθέτης του πολύ επιτυχημένου Snatch, ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο project, στο οποίο όπως όλα δείχνουν θα πρωταγωνιστήσει ο Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, The Guilty).

Η συμφωνία με τον Gyllenhaal δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά όπως μεταφέρει το Deadline, είναι πολύ κοντά ώστε να «κλείσει». Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε και πολλά γι’ αυτήν την ταινία, παρά μόνο ότι την παραγωγή έχει αναλάβει η Miramax, ενώ ο Ritchie έχει γράψει το σενάριο, καθώς θα καθίσει και στη σκηνοθετική καρέκλα.

Πάντως, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως αν τελικά κλείσει αυτή τη μεγάλη συμφωνία, τα γυρίσματα του φιλμ θα ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς. Ο Guy Ritchie, ωστόσο, ετοιμάζει κι άλλη ταινία, το “Operation Fortune” με πρωταγωνιστές τους Jason Statham και Aubrey Plaza που αναμένεται να προβληθεί τον Ιανουάριο του 2022.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του Gyllenhaal ήταν το The Guilty του Netflix που έκανε πρεμιέρα την 1η του Οκτωβρίου και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το The Guilty πατώντας εδώ.

The Guilty: Ο Jake Gyllenhaal θολώνει τα όρια μεταξύ αθώου και ενόχου | Review

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.