Θυμάστε που το “The Forever Purge” θα ήταν το τελευταίο; Τελικά δεν είναι γιατί έρχεται το The Purge 6

Θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα του Frank Grillo
16 Σεπτεμβρίου 2021 08:22
Θυμάστε που το “The Forever Purge” θα ήταν το τελευταίο; Τελικά δεν είναι γιατί έρχεται το The Purge 6

Μέχρι και αυτή τη στιγμή πιστεύαμε ότι το The Forever Purge θα ήταν η τελευταία ταινία στο franchise, καθώς αυτό είχε επιβεβαιωθεί πριν καιρό από τους δημιουργούς του. Όπως όλα δείχνουν, όχι μόνο θα συνεχιστεί η δημοφιλή σειρά, αλλά ο Frank Grillo που έπαιξε στα The Purge: Anarchy και The Purge: Election Year θα επιστρέψει.

Μάλιστα, αυτό δεν το ακούμε για πρώτη φορά, καθώς στις αρχές της χρονιάς, ο James DeMonaco είχε πει πως έχει άλλη μια ιδέα για ένα πιθανό The Purge 6 που αξίζει. Έτσι, μέσα από το The Playlist, ο διάσημος ηθοποιός που τον είδαμε και στο Civil War, είπε πως η νέα ταινία The Purge βρίσκεται στα σκαριά και μάλιστα επικεντρώνεται στο χαρακτήρα που υποδύεται, τον Leo Barnes.

Δεσμευτήκαμε! Δεσμευτήκαμε να κάνουμε το The Purge 6 με τον James DeMonaco να βρίσκεται στη σκηνοθεσία. Η ταινία θα βασίζεται στον Leo Barnes. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα μου στείλει σύντομα και το σενάριο γιατί μόλις το ολοκλήρωσε. Λοιπόν, ναι, είμαι ψυχάκι. Μου αρέσει να κάνω The Purge ταινίες.

Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα θα παρακολουθήσουμε τι απέγινε ο χαρακτήρας του μετά το Election Year, όταν στο τέλος αυτής της ταινίας, ο γερουσιαστής που προστάτευε είχε εκλεγεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και τερμάτισε την ετήσια Κάθαρση.

Για περισσότερα σχετικά με το νέο The Purge παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.