Έρχεται το νέο The Purge και θα είναι το τελευταίο

Το σενάριο για την 6η ταινία έχει ήδη γραφτεί
23 Φεβρουαρίου 2024 13:00
Έρχεται το νέο The Purge και θα είναι το τελευταίο

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι στα σκαριά βρίσκεται το The Purge 6 από τον σκηνοθέτη James DeMonaco και μόλις τώρα ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, Frank Grillo, το σενάριο της ταινίας έχει πλέον ολοκληρωθεί. 

Αυτά δήλωσε ο ηθοποιός των The Purge: Anarchy και The Purge: Election Year μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Screen Rant αποκαλύπτοντας ότι το σενάριο για την 6η και τελευταία ταινία της δημοφιλούς σειράς είναι πλέον έτοιμο. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσουην τα γυρίσματα, αλλά αυτά είναι ευχάριστα νέα, καθώς η παραγωγή της ταινίας προχωράει κανονικά ύστερα από την πρόσφατη απεργία του Χόλιγουντ. 

Το σενάριο ολοκληρώθηκε. Επικεντρώνεται γύρω από τον Leo Barnes, τον χαρακτήρα μου.  Ο James DeMonaco πρόκειται να το σκηνοθετήσει, αν συμβεί, και είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα πόσο μεγάλη θέλουν να είναι η ταινία, πόσα χρήματα θέλουν να ξοδέψουν για την ταινία, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν κάνει πολλά σε αυτό το franchise. Αλλά είναι υπέροχο το σενάριο. 

Να σας υπενθυμίσουμε οι 5 ταινίες The Purge εχουν γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία με έσοδα που ξεπέρασαν τα 533 εκατομμύρια δολάρια στο box office. 

Πρώτες πληροφορίες για το The Purge 6

Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες μέχρι στιγμής για το The Purge 6 ή όπως θα είναι η επίσημη ονομασία του, αλλά παλιότερα ο James DeMonaco είχε δηλώσει ότι το Purge 6 θα ακολουθήσει μια Αμερική που χωρίζεται σε πολιτείες με βάση την ιδεολογία, τη σεξουαλικότητα και τη θρησκεία. Εκείνος είχε δηλώσει τα εξής: 

Το Purge 6 είναι ο τρόπος που βλέπω τη χώρα τώρα. Μεγάλωσα παρακολουθώντας τα Logan’s Run και Soylent Green και τους John Carpenter και George Romero, των οποίων τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματα υπήρχαν μέσα στις ταινίες τους. Είναι μια σπασμένη Αμερική. Πήγα την διχόνοια στο έπακρο, όσο μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει στη χώρα και στο πολιτικό τοπίο. Δεσμευτήκαμε να κάνουμε το The Purge 6 με τον James DeMonaco να βρίσκεται στη σκηνοθεσία. Η ταινία θα βασίζεται στον Leo Barnes.  

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το The Purge 6 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: