Πρώτες πληροφορίες για το The Purge 6

Ο DeMonaco μιλάει και πάλι για την 6η ταινία
07 Ιουλίου 2023 18:28
Πρώτες πληροφορίες για το The Purge 6

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι έρχεται το The Purge 6 με τον James DeMonaco να αναλαμβάνει το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Τώρα, ο δημιουργός μίλησε στο Collider και έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για το 6ο κεφάλαιο της πολύ δημοφιλούς σειράς.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, το The Purge 6 θα φέρει μία εφιαλτική βερσιόν της Αμερικής στη μεγάλη οθόνη. Όλα όσα είπε ο σκηνοθέτης θα τα βρείτε παρακάτω:

Το Purge 6 είναι ο τρόπος που βλέπω τη χώρα τώρα. Μεγάλωσα παρακολουθώντας τα Logan’s Run και Soylent Green και τους John Carpenter και George Romero, των οποίων τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματα υπήρχαν μέσα στις ταινίες τους. Είναι μια σπασμένη Αμερική. Πήγα την διχόνοια στο έπακρο, όσο μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει στη χώρα και στο πολιτικό τοπίο.

Το Purge 6 θα ακολουθήσει μια Αμερική που χωρίζεται σε πολιτείες με βάση την ιδεολογία, τη σεξουαλικότητα και τη θρησκεία.

Το 2021, ο DeMonaco είχε δηλώσει ότι έχει μια πολύ καλή ιδέα για την 6η ταινία που αξίζει.

Δεσμευτήκαμε να κάνουμε το The Purge 6 με τον James DeMonaco να βρίσκεται στη σκηνοθεσία. Η ταινία θα βασίζεται στον Leo Barnes. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα μου στείλει σύντομα και το σενάριο γιατί μόλις το ολοκλήρωσε. Λοιπόν, ναι, είμαι ψυχάκι. Μου αρέσει να κάνω The Purge ταινίες.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την 6η ταινία, καθώς βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, με τον Frank Grillo να επιστρέφει κανονικά και εδώ. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: