Ο σκηνοθέτης του αρχικού Space Jam ρίχνει ατελείωτο κράξιμο στο A New Legacy

Έκανε πέντε διαλλείματα για να ολοκληρώσει την ταινία
27 Ιουλίου 2021 08:24
Ο σκηνοθέτης του αρχικού Space Jam ρίχνει ατελείωτο κράξιμο στο A New Legacy

Το Space Jam: A New Legacy κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους πριν μερικές ημέρες με πρωταγωνιστή τον LeBron James και τα αγαπητά Looney Tunes. Το sequel δεν έλαβε και τις καλύτερες κριτικές και μάλιστα ο σκηνοθέτης του αρχικού Space Jam, Joe Pytka, μίλησε για την ταινία.

Συγκεκριμένα, μέσα από το TMZ, ο σκηνοθέτης του πολύ επιτυχημένου Space Jam χρειάστηκε να κάνει πέντε διαλλείματα για να δει ολόκληρο το A New Legacy, το οποίο μάλιστα έχει διάρκεια περίπου τις δύο ώρες. Όπως αναφέρει ο ίδιος, το sequel έχει πολλά θέματα, ξεκινώντας από τη διασημότητα του LeBron James.

Όταν το Space Jam κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, ο Michael Jordan ήταν ο μεγαλύτερος celebrity στον κόσμο. Ο LeBron James είναι ένας ικανός αθλητής, αλλά η αλήθεια είναι "πως δεν είναι ο Michael”.

Εκτός από τα παραπάνω, όμως, αναφέρει ότι το A New Legacy δεν έκανε πολλά πράγματα για να συνδέσει τη ζωή του LeBron με την ταινία, όπως έγινε τότε με το φιλμ του 1996. Ο Pytka συνέχισε και αναφέρει ότι θεωρεί το cast της πρώτης ταινίας πολύ ανώτερο, αφού συμπεριλάμβανε ονόματα όπως τους Charles Barkley και Bill Murray, με μπηχτές ακόμη και στο soundtrack που το θεωρεί «ασήμαντο» σε σχέση με το κλασσικό της δικής του ταινίας.

Ωστόσο, η πιο σκληρή κριτική που έκανε αφορά τον Bugs Bunny.

Η νέα βερσιόν του Bugs Bunny μοιάζει με αυτές τις αφράτες κούκλες που αγοράζετε σε ένα κατάστημα δώρων στα αεροδρόμια για να φέρετε το παιδί σας όταν το επαγγελματικό σας ταξίδι έχει κρατήσει παραπάνω.

Τέλος, ο Pytka συνέχισε να μιλάει για τον Bugs Bunny, ο οποίος πιστεύει ότι στη δική του ταινία έμοιαζε αρκετά με την έκδοχη των cartoon, ενώ στη νέα ταινία ο ρόλος του «προκαλεί θλίψη».

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Space Jam: A New Legacy πατώντας εδώ.