Space Jam 2: Ο LeBron James με αέρα πρωταθλητή καρφώνει... διαστημικά στα νέα στιγμιότυπα!

Νέες εικόνες με Don Cheadle, Bugs Bunny, Lola Bunny και Tweety
05 Μαρτίου 2021 10:13
Space Jam 2: Ο LeBron James με αέρα πρωταθλητή καρφώνει... διαστημικά στα νέα στιγμιότυπα!

Μέσα από ένα ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly πήραμε μια νέα ματιά στο άκρως αναμενόμενο -για τους φιλάθλους του μπάσκετ ειδικά- Space Jam 2. Ο LeBron James με αέρα πρωταθλητή πρωταγωνιστεί στο sequel της cult ταινίας του 1996 παίρνοντας ουσιαστικά τη σκυτάλη από τον Michael Jordan και τον βλέπουμε σχεδόν σε όλα τα νέα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν και δικαιωματικά. 

Στο Space Jam: A New Legacy συμπρωταγωνιστεί ο Don Cheadle (Avengers: Endgame) στο ρόλο μιας διαβολικής τεχνητής νοημοσύνης που παγιδεύει τον χαρακτήρα του LeBron, μαζί με τον γιο του (Khris Davis) σε μια εικονική πραγματικότητα ονόματι "Warner 3000 Entertainment Sever-verse". Για να δραπετεύσουν θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Toon Squad και να νικήσουν τους ψηφιακούς πρωταθλητές του Cheadle. 

Ο σκηνοθέτης Malcolm D. Lee γνωρίζει πως είναι μια ταινία που δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό της και έτσι θα υπάρξουν ένα σωρό cameos χαρακτήρων και αναφορών σε ταινίες της Warner Bros., όπως έγινε στο The LEGO Batman:

Ήταν δύσκολο να το ισορροπήσουμε όσον αφορά το τι θέλουμε να δείξουμε, σε στιλ "Να κοίτα εκεί είναι ο Mad Max και από εκεί το "Casablanca!"

Ο Ryan Coogler από την πλευρά του, όντας παραγωγός στο φιλμ, αποκαλύπτει πως δε θα αναλωθεί τόσο στο χιούμορ καθώς στον πυρήνα της υπάρχει η ιστορία μεταξύ πατέρα και γιου που θα εξελιχθεί. 

Φυσικά όλη η παρέα των Looney Tunes αναμένεται να παρελάσει από την ταινία, όμως στις παρακάτω φωτογραφίες θα απολαύσετε τους Bugs Bunny, την Lola Bunny και τον αξιαγάπητο Tweety σε εντελώς μοντέρνα 3D γραφικά, τα οποία διατηρούν την καρτουνίστικη υφή τους: 

 

Το Space Jam: A New Legacy θα κάνει πρεμιέρα σε κινηματογράφους και HBO Max (μόνο στις ΗΠΑ) στις 16 Ιουλίου 2021.