Secret Invasion: Ο Samuel Jackson επιβεβαιώνει την επιστροφή ενός Avenger

Δύο ακόμη χαρακτήρες θα εμφανιστούν στη σειρά του Disney+
16 Μαρτίου 2022 21:29
Secret Invasion: Ο Samuel Jackson επιβεβαιώνει την επιστροφή ενός Avenger

Αυτόν τον καιρό γυρίζεται το "Secret Invasion" μια από τις επερχόμενες σειρές του MCU για το Disney+ στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Samuel L. Jackson, ο οποίος θα επιστρέψει στο ρόλο του Nick Fury. 

Πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένες του Happy Sad Confused Podcast και εκεί όπου αναφέρθηκε στη νέα του σειρά μάλλον του ξέφυγε πως θα επιστρέψει και ένας Avenger.

Ο λόγος για τον κολλητό του Tony Stark, "War Machine" που τον υποδύεται ο Don Cheadle, ενώ ανέφερε και το όνομα του Martin Freeman που παίζει τον CIA Agent Everett Ross και τελευταία φορά είδαμε στο "Black Panther".

Μάλιστα ο Jackson ανέφερε πως αυτή ήταν η πρώτη τους αλληλεπίδραση στο MCU μεταξύ των χαρακτήρων τους, την ώρα που διατηρούν εξαιρετική φιλία στην πραγματική ζωή. 

O Cheadle θα συμμετέχει στη σειρά διότι κατά πάσα πιθανότητα θα συνδεθεί με την δική του που βρίσκεται στα σκαριά, το "Armor Wars" και θα εκτυλίσσεται στα χρόνια μετά τον θάνατο του Tony Stark στο "Endgame". 

Ανάμεσα στο cast του Secret Invasion συναντάμε τους Olivia Colman, Emilia Clarke (Game of Thrones) και Ben Mendelsohn, που θα υποδυθεί ξανά τον Talos.