Το πρώτο trailer του Space Jam 2 καρφώνει και έχει ένα σωρό easter eggs!

O LeBron και τα Looney Tunes σε "διαστημικά καλάθια"
04 Απριλίου 2021 15:08
Το πρώτο trailer του Space Jam 2 καρφώνει και έχει ένα σωρό easter eggs!

H Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα, όπως είχε υποσχεθεί, το πρώτο επίσημο trailer του Space Jam 2 και αναμενόμενα ρίχνει καρφώματα νοσταλγίας, σε παραγωγή του Ryan Coogler (Black Panther) και σκηνοθεσία Malcolm D. Lee. Ο Lebron James πρωταγωνιστεί -όπως ο Michael Jordan έκανε στην πρώτη ταινία του 1996- και προσπαθεί να σπρώξει τον γιο του να ακολουθήσει καριέρα στο μπάσκετ, αλλά τα ενδιαφέροντά του δεν συνάδουν με τα 'θέλω' του μπαμπά του. Φαίνεται πως το οικογενειακό δράμα θα είναι στο επίκεντρο της ιστορίας του "Space Jam: A New Legacy" όπως φαίνεται. 

Ξαφνικά όμως παγιδεύονται σε μια εικονική πραγματικότητα, ονόματι ServerVerse την οποία ελέγχει μια τεχνητή νοημοσύνη που την υποδύεται ο Don Cheadle (Avengers: Infinity War). Για να πάρει το γιο του πίσω θα πρέπει να παίξει τον αγώνα της ζωής του ενάντια στην ομάδα του "ServerVerse" και έτσι ο "King James" συγκροτεί τη δική του "Dream Team" με τον Bugs Bunny, τη Lola Bunny (Zendaya δανείζει τη φωνή της), τον Duffy Duck και τα υπόλοιπα λατρεμένα Looney Tunes. 

Λέγεται ότι θα εμφανιστούν κι άλλοι αστέρες του NBA όπως οι Damian Lillard, Anthony Davis, Chris Paul, Klay Thompson καθώς και του WNBA όπως η Diana Taurasi.  Tα easter eggs όμως είναι δεκάδες για να τα εντοπίσετε και έτσι το αφήνουμε σε εσάς, για αυτό απολαύστε το trailer παρακάτω.

Το Space Jam: A New Legacy θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου 2021 σε αίθουσες και HBO Max ταυτόχρονα (μόνο για τις ΗΠΑ).