Red Notice: Νέο tease από τον Dwayne Johnson γιατί σύντομα θα μάθουμε πότε κυκλοφορεί (ΦΩΤΟ)

Και μερικά στιγμιότυπα από το πολυαναμενόμενο blockbuster του Netflix
21 Ιουνίου 2021 17:25
Red Notice: Νέο tease από τον Dwayne Johnson γιατί σύντομα θα μάθουμε πότε κυκλοφορεί (ΦΩΤΟ)

Είχαμε καιρό να μάθουμε νέα για RED NOTICE, το πολυαναμενόμενο blockbuster φιλμ δράσης του Netflix, το οποίο αποτελεί μια από τις μεγάλες του κυκλοφορίες για το 2021 και είχαμε δει μερικά πλάνα στο ειδικό preview trailer

Tώρα ένας εκ των τριών αστέρων της ταινίας, ο Dwayne Johnson μας ενημέρωσε πως βρέθηκε για δύο τελευταίες και πολύ παραγωγικές μέρες στο πλατό της ταινίας, πιθανότατα για κάποια reshoots. Και όχι μόνο αυτό αλλά μας ενημέρωσε πως σύντομα θα μάθουμε την ημερομηνία πρεμιέρας του Red Notice, ενώ ένα hashtag του αφήνει να εννοηθεί πως θα έρθει μεταξύ Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου (Holidays 2021).

Την ανάρτησή του συνόδευσε μια νέα φωτογραφία από την ταινία και τον χαρακτήρα που υποδύεται, τον "Rusty" έναν πράκτορα της Interpol και τον καλύτερο ανιχνευτή του κόσμου. 

Δείτε το νέο στιγμιότυπο από το Red Notice: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Μαζί του συμπρωταγωνιστεί η Gal Gadot ως την "καλύτερη κλέφτρα ειδών τέχνης" και ο Ryan Reynolds ως "ο καλύτερος απατεώνας του κόσμου". 

Στις ακριβότερες παραγωγές του Netflix

Το Netflix έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη για αυτό το επικό blockbuster δράσης που σκηνοθετεί ο Rawson Marshall Thurber (Skyscraper), καθώς λέγεται ότι το budget του ξεπερνά τα $200 εκατομμύρια. 

Ωστόσο, να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2020 και μάλιστα εν μέσω πανδημίας. 

Το Red Notice θα κυκλοφορήσει κοντά στα Χριστούγεννα του 2021 αποκλειστικά στο Netflix.