Το "Fast 9" σε ξέφρενη εμπορική πορεία στο παγκόσμιο box office

Γκάζωσε πέρα από τα $250 εκατομμύρια
07 Ιουνίου 2021 10:59
Το "Fast 9" σε ξέφρενη εμπορική πορεία στο παγκόσμιο box office

Τι κι αν κουβαλάει ένα τεράστιο budget στις πλάτες του, κι αν καθυστέρησε ένα σωρό φορές λόγω της πανδημίας; Το "Fast 9" ή "F9" ή "Fast and Furious 9" -όπως θέλετε πείτε το- διανύει μια ξέφρενη πορεία στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο, οι οποίοι προσπαθούν να ανακάμψουν από την πανδημία, αποδεικνύοντας ότι η παραδοσιακή εμπειρία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. 

Το Fast & Furious 9 ξεπέρασε τα $250 εκ. στο box office

Φαίνεται πως το κινηματογραφικό κοινό διψούσε για μια υψηλών οκτανίων περιπέτεια και μετά από τις προβολές αυτού του Σαββατοκύριακου το "F9" ξεπέρασε τα $250 εκ. στο διεθνές box office, θυμίζοντας εισπράξεις προ πανδημίας. Συγκεκριμένα, το φιλμ με τους Vin Diesel, John Cena, Michelle Rodriguez και Charlize Theron είναι κοντά στο να φτάσει τα $256 εκατομμύρια βάσει του Box Office Mojo, ενώ περίπου τα $203 προέρχονται αποκλειστικά από το κινέζικο box office. 

Ακόμα δεν έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο

Προφανώς η επιτυχία του ακόμα έχει δρόμο για να φανεί πόσο μεγάλη θα είναι, ωστόσο ήδη διαγράφεται άκρως επιτυχημένη. Στις 25 Ιουνίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο σταδιακά από τα τέλη Ιουνίου. Περιμένουμε να μάθουμε και το πότε θα προβληθεί στα θερινά σινεμά της χώρας μας.