Spider-Man: No Way Home: Πίσω στα θρανία για τον Tom Holland στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Με viral τρόπους προωθείται η τρίτη ταινία
18 Μαΐου 2021 18:10
Spider-Man: No Way Home: Πίσω στα θρανία για τον Tom Holland στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Με πιο viral τρόπους προωθείται το Spider-Man 3, μέσα από τα social media, χρησιμοποιώντας ειδικά τους Instagram λογαριασμούς των τριών βασικών πρωταγωνιστών, αλλά και τους χαρακτήρες τους από την ταινία. Ο Jacob Batalon στην προκειμένη ανήρτησε στον λογαριασμό του μερικές φωτογραφίες από την επιστροφή του "Ned" στα θρανία που έκανε πρόσφατα, μαζί με τον Peter Parker του Tom Holland. 

Μάλιστα στις φωτογραφίες, που απαθανάτισε η "MJ" της Zendaya, φαίνονται οι δύο συμμαθητές να βρέθηκαν σε φασαρίες και κυρίως ο Peter, καθώς φέρει πολλαπλούς μώλωπες, ενώ στις άλλες δύο τους βλέπουμε εντός του σχολείου τους σε ξέγνοιαστες στιγμές.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Batalon (@lifeisaloha)

Δεν αποκλείεται να συνεχιστούν αυτές οι polaroids με τους πρωταγωνιστές της ταινίας, μέσω των social media. Ήδη η Marvel Studios και η Sony Pictures επικοινώνησαν με ευφάνταστο τρόπο την αποκάλυψη του τίτλου του "No Way Home", χωρίς κανένα δισταγμό στο να τρολάρουν τους fans. 

Όσον αφορά το υπόλοιπο cast του "No Way Home" ο Alfred Molina θα επιστρέψει ως Doc Ock από την "Raimi τριλογία". Πρόσφατα ακούστηκε πως ακόμη και ο Willem Dafoe θα συμμετέχει ως Green Goblin, ενώ o Jamie Foxx είχε επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό πως θα γυρίσει ως "Electro" από το "The Amazing Spider-Man" στο οποίο συγκρούστηκε με τον Άνθρωπο Αράχνη του Garfield. Το γεγονός ότι η τρίτη ταινία με τον Tom Holland θα εξερευνήσει το Multiverse αποτελεί ένα κοινό μυστικό, διότι ο Doctor Strange του Benedict Cumberbatch θα συμμετέχει σε ρόλο μέντορα. 

Το Spider-Man: No Way Home αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2021.