O Mads Mikkelsen για το Indiana Jones 5: "Το σενάριο έχει όλα όσα ήθελα"

Ενθουσιασμένος ο ηθοποιός του "Another Round" για τη νέα του ταινία
07 Μαΐου 2021 09:09
O Mads Mikkelsen για το Indiana Jones 5: "Το σενάριο έχει όλα όσα ήθελα"

Εκτός του ότι πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους και ικανότερους ηθοποιούς εκεί έξω, ο Mads Mikkelsen είναι τόσο δημοφιλής που συμμετέχει σε κάθε μεγάλο κινηματογραφικό franchise. Από το "Casine Royale" και τον James Bond, στο "Rogue One: A Star Wars Story", στη Marvel και το "Doctor Strange" μέχρι και το επερχόμενο "Fantastic Beasts 3". Πρόσφατα πρόσθεσε ένα ακόμα franchise στο βιογραφικό του καθώς θα συμμετέχει στη βασική πρωταγωνιστική τριάδα του Indiana Jones 5 μαζί με τους Harrison Ford και Phoebe Waller-Bridge. 

Σε νέα του συνέντευξη στο Collider ο ηθοποιόςμ που μάγεψε το κοινό με την ερμηνεία του στο βραβευμένο με Όσκαρ, "Another Round", εκθείασε το σενάριο του πολυαναμενόμενου sequel. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως πρόσφατα είδε ξανά το "Raiders of the Lost Ark": 

Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος για το project. Παρακολούθησα ξανά το Raiders of the Lost Ark τις προάλλες και είναι τόσο καλοφτιαγμένο, τόσο γοητευτικό και με πάρα πολύ καλή αφήγηση. Οπότε ναι, είναι τιμή μου να είμαι μέρος ενός franchise με το οποίο μεγάλωσα...Είμαι από τους τυχερούς που με άφησαν να διαβάσω το σενάριο από πριν. Και ναι, ήταν όλα όσα ευχόμουν να είναι και ήταν τέλειο το συναίσθημα"

Ο James Mangold (Ford v. Ferrari, Logan) ανέλαβε τη σκηνοθεσία από τα χέρια του Steven Spielberg, ο οποίος αποχώρησε πέρυσι από το project και τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν εντός του καλοκαιριού. Στη φωτογραφία συναντάμε τον συχνό συνεργάτη του Mangold και ελληνικής καταγωγής Φαίδων Παπαμιχαήλ (Phedon Papamichael), o οποίος ήταν φέτος υποψήφιος για Όσκαρ με το "Trial of the Chicago 7". Φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο John Williams θα επιστρέψει για να επιμεληθεί το soundtrack, όπως έκανε με όλες τις προηγούμενες ταινίες. 

Εκτός από το σινεμά, ο Indiana Jones θα επιστρέψει και στα βιντεοπαιχνίδια καθώς η Bethesda αναπτύσει ένα νέο τίτλο σε συνεργασία με την Lucasfilm Games. 

Το Indiana Jones 5 προς το παρόν είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου 2022.