Δεν είναι φάρσα: Έρχεται remake του οσκαρικού Another Round με τον Leonardo DiCaprio!

Ούτε 24 ώρες μετά την βράβευσή του στα Oscars 2021
26 Απριλίου 2021 21:09
Δεν είναι φάρσα: Έρχεται remake του οσκαρικού Another Round με τον Leonardo DiCaprio!

Ακόμα δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τη βράβευσή του στα Oscars του 2021 και κυριολεκτικά το "Another Round" του Thomas Vinterberg εξαργυρώνει με το καλημέρα την επιτυχία του στο Χόλιγουντ. Η "Καλύτερη Διεθνής Ταινία" για φέτος σύμφωνα με την Ακαδημία ετοιμάζεται να γίνει χολιγουντιανό remake και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον Leonardo Di Caprio, όπως αναφέρουν Deadline και Hollywood Reporter σε δικές τους πηγές. 

Ωστόσο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν έχει υπογράψει ακόμα το deal και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, αν και δε νομίζουμε εφόσον υπογράψει να υποδυθεί κάποιον άλλον ρόλο πέραν από αυτόν του πρωταγωνιστή Mads Mikkelsen. Πάντως τα δικαιώματα του αγγλόφωνου remake του "Another Round" απέκτησε η εταιρία παραγωγής του DiCaprio, Appian Way, που πάλεψε σώμα με σώμα με την Nine Stories του Jake Gyllenhaal. 

Το δανέζικο δράμα του Vinterberg διηγείται την ιστορία μιας παρέας τεσσάρων φίλων που προσπαθούν να βρουν τη χαμένη τους σπιρτάδα και όρεξη για ζωή, ξεκινώντας ένα πείραμα που βασίζεται στην κατανάλωση αλκοόλ με μέτρο. Μόνο που το σχέδιό τους παίρνει την κάτω βόλτα και χάνουν τον έλεγχο.

Στην προκειμένη περίπτωση γνωρίζουμε ότι ο Vinterberg δε θα σκηνοθετήσει ούτε θα γράψει το αγγλόφωνο remake, αλλά θα αποτελέσει απλά εκτελεστικός παραγωγός. Στο cast της συναντούμε επίσης τους Thomas Bo Larsen, Magnus Millang και Lars Ranthe. Την άποψή μας για το "Άσπρο Πάτο" όπως θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στους επόμενους μήνες στα θερινά, θα βρείτε πατώντας εδώ