Το "The Conjuring 3" υπόσχεται να μοιράσει εφιάλτες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ed και Lorraine σε νέους εξορκισμούς!
22 Απριλίου 2021 11:03
Το "The Conjuring 3" υπόσχεται να μοιράσει εφιάλτες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Warner Bros. έδωσε επιτέλους στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες από το “The Conjuring: The Devil Made Me Do It”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο εκτός απροόπτου. Ο Ed μαζί με την Lorraine πρωταγωνιστούν σε αυτές τις εικόνες και φαίνεται ότι δεν περνάνε καλά μιας και έχουν μπλέξει άσχημα σε έναν εξορκισμό.

Πρόκειται για έξι στιγμιότυπα, τα οποία σας μεταφέρουν το ιδιαίτερο κλίμα της ταινίας, και συστήνουν τους χαρακτήρες που θα απασχολήσουν το αχώριστο δίδυμο των Patrick Wilson και Vera Farmiga, ενώ όπως θα διαπιστώσετε, έρχονται με έντονο άρωμα από τον "Εξορκιστή".

Conjuring 3: Το πιο σκοτεινό και το "μεγαλύτερο" όλου του franchise

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Michael Chaves, το “Conjuring 3” θα απομακρύνει τους Warrens από τα «στοιχειωμένα σπίτια» και θα τους αλλάξει κατεύθυνση, μιας και θα είναι το πιο σκοτεινό, αλλά και το μεγαλύτερο φιλμ που είδε ποτέ το franchise.

Απ’ όλες τις απόψεις αυτή είναι η μεγαλύτερη Conjuring ταινία. Έδειξα την τελική έκδοση την Farmiga και τον σύζυγό της και συμφώνησαν και εκείνοι. Αυτή είναι η πιο σκοτεινή ταινία που έχουμε κάνει. Πρόκειται για μια υπόθεση όπου υπάρχουν πραγματικές επιπτώσεις και αληθινά θύματα.

Η τρίτη ταινία θα ακολουθήσει ξανά τους παραφυσικούς ερευνητές Ed (Patrick Wilson) και Lorraine Warren (Vera Farmiga) να αναλαμβάνουν την εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα υπόθεση του Arne Johnson, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που ισχυρίστηκε ότι τον είχε κυριεύσει ένας δαίμονας στην απολογία για τις ανθρωποκτονίες του.

Το The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και στο HBO Max στις 4 Ιουνίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.