Ο σκηνοθέτης του The Haunting of Hill House ετοιμάζει horror ταινία που θα διαδραματίζεται στον Άρη!

The Haunting of...Mars?
15 Απριλίου 2021 09:46
Ο σκηνοθέτης του The Haunting of Hill House ετοιμάζει horror ταινία που θα διαδραματίζεται στον Άρη!

Ο Mike Flanagan ετοιμάζει το επόμενό του project και όχι δεν είναι η 3η σεζόν του “The Haunting of…”, αλλά μία horror ταινία που θα διαδραματίζεται στον…Άρη! Ναι, ο σκηνοθέτης του Doctor Sleep και του Gerald’s Game, θα φέρει στη μεγάλη οθόνη το “The Season of Passage”, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Christopher Pike.

Εκτός, όμως, από τη σκηνοθεσία, θα βρίσκεται και στην παραγωγή του φιλμ μαζί με τον Trevor Macy και την Universal Pictures, ενώ παράλληλα με αυτό, ο αδερφός του, James Flanagan θα βοηθήσει στο σενάριο. Μάλιστα, ο Mike Flanagan μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, είπε ότι το να φέρει αυτό το φιλμ στη μεγάλη οθόνη ήταν ένα από τα όνειρά του, από μικρή ηλικία.

Η επίσημη σύνοψη του βιβλίου θέλει την Lauren Wanger να πηγαίνει στην πιο συναρπαστική περιπέτεια που έχει κάνει ποτέ η ανθρωπότητα: να πάει στον Άρη. Όλος ο κόσμος την θαύμαζε και την σεβόταν, αλλά εκείνη φοβόταν παρόλο που έδειχνε χαρούμενη, αφού η προηγούμενη ομάδα που είχε πάει δεν γύρισε ποτέ πίσω.  

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το The Season of Passage παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.