Monster: Μια νέα δραματική ταινία στο Netflix έρχεται με σκοπό να γίνει "διαμαντάκι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer - Παίζουν οι Jeffrey Wright, Jennifer Hudson και J.D. Washington
07 Απριλίου 2021 08:58
Monster: Μια νέα δραματική ταινία στο Netflix έρχεται με σκοπό να γίνει "διαμαντάκι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το πουθενά, όπως συνηθίζει το Netflix, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για το "Monster" τη νέα του δραματική ταινία, η οποία έχει τα φόντα να γίνει ένα διαμαντάκι στον κατάλογό του και να μη χαθεί μέσα στις αναρίθμητες μηνιαίες κυκλοφορίες.

Το φιλμ το απέκτησε η streaming υπηρεσία πρόσφατα αν και είχε κάνει το ντεμπούτο της στο Sundance Film Festival πριν από 3 χρόνια. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Anthony Mandler, που εδώ και δεκαετίες σκηνοθετεί μουσικά βίντεο για καλλιτέχνες όπως Rihanna, Jay-Z, Taylor Swift και Drake για αυτό και στο φιλμ του πρωταγωνιστούν αρκετά μεγάλα ονόματα του Hollywood έστω και σε β' ρόλους. 

Εδώ ο Kelvin Harrison Jr. υποδύεται τον Steve Harmon, ενός αριστούχου 17χρονου μαθητή του οποίου ο κόσμος καταρρέει καθώς κατηγορείται για δολοφονία σε βαθμό κακουργήματος. Η ταινία ακολουθεί την δραματική πορεία του από έναν έξυπνο και αγαπητό μαθητή μιας ελιτ σχολής κινηματογράφου από το Harlem, να καταλήγει σε μια περίπλοκη νομική διαμάχη με κίνδυνο να καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση. Παίζουν επίσης οι: Jennifer Hudson, Jeffrey Wright, Jharrel Jerome, Jennifer Ehle, Rakim Mayers, Nasir ‘Nas’ Jones, Tim Blake Nelson, και John David Washington.

Απολαύστε παρακάτω το trailer με ελληνικούς υπότιτλους. 

Το Monster θα κάνει ντεμπούτο στις 7 Μαΐου αποκλειστικά στο Netflix.