Και ο Edgar Ramirez σε ρόλο-κλειδί στην ταινία Borderlands

Θα υποδυθεί τον πανίσχυρο και ζάμπλουτο Atlas
06 Απριλίου 2021 08:29
Και ο Edgar Ramirez σε ρόλο-κλειδί στην ταινία Borderlands

Η κινηματογραφική μεταφορά το Borderlands συνεχίζει να μαζεύει κόσμο στο ήδη πολυπληθές cast του. Η νεότερη προσθήκη στην ταινία που σκηνοθετεί ο Eli Roth και θα βασίζεται στο ομώνυμο άκρως επιτυχημένο videogame των 2K Games και Gearbox είναι ο Edgar Ramirez, που τον γνωρίσαμε μέσα από τα "American Crime Story", "The Undoing" και "Yes Day". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Ramirez θα υποδυθεί τον πανίσχυρο επιχειρηματία και κατασκευαστή όπλων ονόματι Atlas, όπου όσοι έχουν παίξει τα παιχνίδια γνωρίζουν τον ρόλο-κλειδί του. 

Επίσης, το φιλμ της Lionsgate απέκτησε και την επίσημη σύνοψή του:

H δις βραβευμένη με Oscar, Cate Blanchett, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Kevin Hart στο Borderlands σε σκηνοθεσία Eli Roth. H Lilith είναι μια διάσημη επικηρυγμένη με μυστηριώδες παρελθόν που επιστρέφει στην πατρίδα της την Pandora για να βρει την κόρη του πιο πανίσχυρου S.O.B του σύμπαντος, του Atlas. Έτσι θα πρέπει να συγκροτήσει μια απρόσμενη ομάδα από πρώην μισθοφόρους, τους Roland, Tiny Tina, Krieg, Tannis και Claptrap. Αυτοί οι ασυνήθιστοι ήρωες για παλέψουν με εξωγήινα τέρατα και επικίνδυνους κακοποιούς του διαστήματος με σκοπό να βρουν και να προστατέψουν το χαμένο κορίτσι, που αποτελεί το κλειδί για να βρουν μια δύναμη πέρα από κάθε φαντασία. Οι τύχες του σύμπαντος κρέμονται από τα χέρια τους, καθώς δε θα παλέψουν μόνο για αυτό, αλλά και μεταξύ τους. 

O Ramirez αποτελεί τη νεότερη προσθήκη σε ένα υπέρλαμπρο cast που περιλαμβάνει την δις βραβευμένη με Όσκαρ, Cate Blanchett, και τους Kevin Hart (Roland), Ariana Greenblatt (Tiny Tina), Jamie Lee Curtis (Tannis), Florian Munteanu (Krieg) και τον Jack Black ως Claptrap. Το σενάριο υπογράφει ο δις βραβευμένος με Emmy και δημιουργός του Chernobyl, Craig Mazin.