Ταινία Borderlands: Και οι πέντε, μάλλον, είναι υπέροχοι (ΦΩΤΟ)

Αχνοφαίνονται οι Kevin Hart, Jamie Lee Curtis και ο Claptrap του Jack Black!
04 Ιουνίου 2021 14:48
Ταινία Borderlands: Και οι πέντε, μάλλον, είναι υπέροχοι (ΦΩΤΟ)

Πιστή στο ραντεβού της η Jamie Lee Curtis και μέσα από το Instagram λογαριασμό της έδωσε στη δημοσιότητα νέες behind the scenes φωτογραφίες από την ταινία Borderlands, αποκαλύπτοντας πέντε ακόμη χαρακτήρες. Ή καλύτερα να πούμε σιλουέτες μιας και...αχνοφαίνονται οι κινηματογραφικές βερσιόν των βασικών χαρακτήρων της ιστορίας, αλλά από όσο φαίνεται μάλλον πηγαίνουν για ένα εξαιρετικά πιστό στα βιντεοπαιχνίδια αισθητικό αποτέλεσμα.

Δείτε τις φωτογραφίες των πέντε πρωταγωνιστών

Kevin Hart ως Roland.

Η Jamie Lee Curtis αποκάλυψε και τον εαυτό της ως Patricia Tannis.

Η Ariana Greenblatt ως Tiny Tina. 

Ο Florian Munteanu ως Krieg.

Και στο τέλος ο καλύτερος όλων, ο Claptrap που θα δανείσει τη φωνή του ο Jack Black. 

Επίσης θα συμμετέχουν οι: Olivier Richters ως Krom, Janina Gavankar ως Commander Knoxx, Gina Gershon ως Mad Moxxi, Cheyenne Jackson ως Jakobs, Charles Babalola ως Hammerlock, Benjamin Byron Davis ως Marcus, Steven Boyer ως Scooter, Ryann Redmond ως Ellie, Bobby Lee ως Larry, και η Haley Bennett

Στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Eli Roth, ενώ το σενάριο υπογράφει ο δις βραβευμένος με Emmy και δημιουργός του ChernobylCraig Mazin. 

Τα γυρίσματα του Borderlands ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο και χονδρικά αν υπολογίσουμε θα χρειαστεί να περάσει καιρό στο post production λόγω των ειδικών εφέ. Το λογικό σενάριο λέει πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του 2022.