Το Snyder Cut είναι γεμάτο με slow motion σκηνές, αλλά πόσες είναι;

Σε περίπτωση που όλα σας φαινόντουσαν πως κινούνται πολύ αργά
26 Μαρτίου 2021 10:00
Το Snyder Cut είναι γεμάτο με slow motion σκηνές, αλλά πόσες είναι;

Όσοι παρακολουθήσατε το Snyder Cut του Justice League ξέρετε πολύ καλά ήδη σε τι αναφερόμαστε. O Zack Snyder έχει μια τάση να αγαπάει μέχρι το μεδούλι του τις σκηνές σε αργή κίνηση και όχι τις αργές σκηνές σε περίπτωση που κάποιοι μπερδευτούν πως επιδίδεται σε "Αγγελοπουλικά" πλάνα. Ειδικά τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία να ολοκληρώσει το όραμά του με το Justice League του έδωσε και κατάλαβες με τις slow motion σκηνές, που υπάρχουν διάσπαρτες και είναι αρκετές, σε σημείο που κάθε σκηνή δράσης έχει έστω και μια τέτοια. 

Αναρωτηθήκατε όμως πόσες είναι ακριβώς; Στο IGN κάθισαν και μέτρησαν πόσα λεπτά απαρτίζουν αυτές οι σκηνές από την συνολική διάρκεια της ταινίας. Για να σας λυθεί η απορία το Zack Snyder's Justice League περιλαμβάνει 24 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα slow motion σκηνών. 

Αν το δούμε αλλιώς η ταινία -χωρίς τα credits- διαρκεί 3 ώρες 53 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα, επομένως αυτές αποτελούν το 10.35% του συνόλου. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο αν σε κάποιο σημείο μπουχτίσατε από τα slow motion πλάνα αν το 1/10 της αποτελείται από τέτοια και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια 4ωρη ταινία. 

Την άποψή μας για το Zack Snyder's Justice League θα βρείτε πατώντας εδώ.