Ένα σωρό blockbuster ταινίες θα παίζουν και στην streaming υπηρεσία της Paramount

Έξι εβδομάδες μετά την πρεμιέρα τους θα καταλήγουν Paramount+
26 Φεβρουαρίου 2021 13:06
Ένα σωρό blockbuster ταινίες θα παίζουν και στην streaming υπηρεσία της Paramount

Με το κλίμα της βιομηχανίας του σινεμά να απομακρύνεται από τις αίθουσες και οι streaming υπηρεσίες να ενισχύονται ακόμη περισσότερο, εν μέσω της πανδημίας, η Paramount Pictures διασφάλισε και αυτή μια υβριδική στρατηγική κυκλοφοριών, τουλάχιστον για το 2021. Σε μερικές ημέρες άλλωστε το CBS All Access θα μετονομαστεί σε Paramount Plus και αναμένεται να γίνει το σπίτι όλων των ταινιών του θρυλικού στούντιο παραγωγής, όπως έκανε η Warner Bros. με το HBO Max

Ανακοινώθηκε πως όλες οι επερχόμενες μεγάλες κυκλοφορίες θα προβληθούν κανονικά στις αίθουσες, τιμώντας την παραδοσιακή εμπειρία, ωστόσο έξι εβδομάδες μετά την πρεμιέρα τους (ή 45 ημέρες) θα καταλήγουν στον κατάλογο της streaming υπηρεσίας. 

Μερικές από τις τεράστιες blockbuster ταινίες του 2021 και έπειτα όπως τα Mission: Impossible 7 με τον Tom Cruise, το A Quiet Place 2 με την Emily Blunt και το Creed 3 με τον Michael B. Jordan, θα προστεθούν στο Paramount Plus. Το ίδιο θα συμβεί και τις ταινίες της MGM, επομένως, και η τελευταία James Bond ταινία με τον Daniel Craig, με τίτλο "No Time To Die" θα καταλήξει εκεί. 

Στις 4 Μαρτίου ετοιμάζεται να λανσαριστεί το Paramount+ σε ΗΠΑ, Λατινική Αμερική και τις Σκανδιναβικές χώρες με δύο συνδρομητικά πακέτα: στα $5.99/μήνα με διαφημίσεις και στα $9.99/μήνα χωρίς διαφημίσεις.