O Sebastian Stan "χτύπησε" τατουάζ αφιερωμένο στην ελληνική ταινία, "Monday" (ΕΙΚΟΝΑ)

Η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου απέκτησε διανομή στις ΗΠΑ
07 Φεβρουαρίου 2021 13:07
O Sebastian Stan "χτύπησε" τατουάζ αφιερωμένο στην ελληνική ταινία, "Monday" (ΕΙΚΟΝΑ)

Ένας "Avenger" ερωτεύεται παράφορα στην Ελλάδα στη νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, με τίτλο "Monday", η οποία σύμφωνα με το Deadline μάθαμε πως απέκτησε διανομή στις ΗΠΑ, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό βήμα για την παραγωγή του, παρά το ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το καλοκαίρι του 2018. Μετά το "Suntan" που πραγματοποίησε τη δική του επιτυχημένη φεστιβαλική πορεία, ο Έλληνας σκηνοθέτης επιστρέφει με την πιο...Χολιγουντιανή του παραγωγή καθώς στους κεντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Sebastian Stan (Avengers: Endgame και I, Tonya) και την Denise Gough (Colette).

Η IFC Films λοιπόν απέκτησε τα δικαιώματα διανομής του "Monday" στην Αμερική και ο Stan δεν ξέχασε τις στιγμές που πέρασε το καλοκαίρι του 2018 στην χώρα μας σε Αθήνα και Αντίπαρο, όπου έλαβαν χώρα τα γυρίσματα. Μέσα από το Instagram του ανέβασε μια φωτογραφία με το τατουάζ "(Re)Made in Greece" που χτύπησε εκείνη την περίοδο, ενώ ευχαριστεί την IFC Films για το νέο "σπίτι" της ταινίας:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

 

Αν το τατουάζ είναι μόνιμο ή όχι δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο με αυτόν τον τρόπο τιμάει τη χώρα μας κατά κάποιον τρόπο.

Πρέπει να αγαπάμε τις Δευτέρες ή μήπως φέρνουν την καταστροφή; Συμφωνα με το σενάριο, ο Mickey (Stan) εργάζεται ως DJ σε μαγαζιά της Αθήνας και ένα βράδυ ο φίλος του (ο Αργύρης του Γιώργου Πυρπασόπουλου) τον συστήνει στην Chloe. Αντιλαμβάνονται γρήγορα πως τα χνώτα τους ταιριάζουν και πριν το καταλάβουν ερωτεύονται παράφορα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Όσο γρήγορα συνέβησαν αυτά, άλλο τόσο η πραγματικότητα αρχίζει να ελλοχεύει και έρχεται το πρωινό της Δευτέρας για μια ανώμαλη προσγείωση στα συναισθήματά τους. 

Στο cast του φιλμ συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Dominique Tipper, Έλλη Τρίγγου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Οικονόμου, Αλέξανδρος Λογοθέτης και Βαγγέλης Μουρίκης. Μάλιστα, αποτέλεσε μια από τις επίσημες επιλογές του Tribeca Film Festival 2020 και του Toronto International Film Festival 2020. 

O σκηνοθέτης της ταινίας μίλησε για την ταινία του, κατόπιν της ευχάριστης αυτής εξέλιξης:

Για πολλούς λόγους η ταινία έγινε πλέον πιο επίκαιρη στο τρέχον κλίμα που ζούμε, καθώς οι σχέσεις δοκιμάζονται συνεχως λόγω του lockdown και η σχέση των Mickey και Chloe είναι μια εντελώς ρεαλιστική ματιά στις σχέσεις. Σε μια περίοδο όπου τα πράγματα είχαν αρχίσει να γίνονται καλύτερα και ένα καλοκαιρινό ταξίδι στην Ελλάδα, με συνωστισμένα πάρτι, ανθρώπους να φιλιούνται και να περνάνε καλά, αυτό είναι που ζητάμε τώρα. Θεωρώ πως το timing είναι τέλειο για την κυκλοφορία του φιλμ και το γεγονός πως βρήκε σπίτι στην IFC Films με κάνει να χαμογελώ πιο πλατιά. 

Το Monday αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 16 Απριλίου 2021 ταυτόχρονα σε κινηματογραφικές αίθουσες και σε on demand υπηρεσίες.