Ο "Ron Weasley" δεν έχει δει όλες τις Harry Potter ταινίες και δεν το περίμεναμε

Ο σταρ των Harry Potter, Rupert Grint, μίλησε ειλικρινά
05 Φεβρουαρίου 2021 13:11
Ο "Ron Weasley" δεν έχει δει όλες τις Harry Potter ταινίες και δεν το περίμεναμε

Είναι δυνατόν να έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά franchises όλων των εποχών, με εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο και να μην έχει δει όλες τις ταινίες όπου ο ίδιος πρωταγωνίστησε; Κι όμως ο Rupert Grint με όλη την ειλικρίνεια που τον διακρίνει το παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως δεν έχει παρακολουθήσει τις ταινίες Harry Potter πέραν των πρώτων τριών φιλμ. 

 

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο Variety, ο "Ron Weasley" δεν είναι τόσο μεγάλος "Potter" fan όσο μερικοί φαντάζονταν και παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει μέχρι τον "Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν" εξαιτίας του γεγονότος ότι πήγαινε στις πρεμιέρες τους:

Παίζει να έχω δει τις πρώτες τρεις στις πρεμιέρες τους, αλλά από εκεί και μετά σταμάτησα να τις βλέπω. Τώρα όμως έχω μια κόρη και μάλλον θα πρέπει να τις δω όλες μαζί της. 

O 32χρονος πλέον Grint τον περασμένο Μάιο μαζί με τη γυναίκα του, Georgia Groome, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη μικρή Wednesday. Το γεγονός μοιράστηκε με τον υπόλοιπο κόσμο τον Νοέμβριο του 2020 όταν και ανήρτησε την πρώτη του φωτογραφία στον Instagram λογαριασμό του.  Μάλλον στα επόμενα χρόνια όταν θα μάθει πως ο μπαμπάς της κάποτε έπαιξε στο Harry Potter θα θέλει να ανακαλύψει τον μαγικό κόσμο της J.K. Rowling και τότε θα αναγκαστεί να δει και τις 8 ταινίες. 

Αυτόν τον καιρό ο Grint πρωταγωνιστεί στην θρίλερ σειρά "Servant" του Apple TV+ σε παραγωγή του M. Night Shyamalan.