Λέγεται πως γυρίστηκαν οι σκηνές του Daredevil για το Spider-Man 3

Θα δούμε όμως την ίδια βερσιόν του χαρακτήρα από τη σειρά του Netflix;
16 Ιανουαρίου 2021 12:19
Λέγεται πως γυρίστηκαν οι σκηνές του Daredevil για το Spider-Man 3

Τον περασμένο Δεκέμβριο μάθαμε πως ακούγεται έντονα η συμμετοχή του Charlie Cox στο ρόλο του Daredevil για το Spider-Man 3, την ώρα που το cast των guest χαρακτήρων της Marvel έριχνε ήδη σαγόνια. Τώρα ήρθαν νέες πληροφορίες στην επιφάνεια από το Comicbook.com το οποίο μεταδίδει πως ήδη ο Cox ολοκλήρωσε τα γυρίσματα που απαιτούσε ο ρόλος του Matt Murdock/Daredevil στο πλατό του "Homecoming 3". 

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο επειδή θα παίζει ρόλο το "Multiverse" της υπόθεσης είναι εάν ο Cox υποδυθεί την ίδια βερσιόν του Daredevil που γνωρίσαμε στη σειρά του Netflix ή κάποια διαφορετική. Πάντως όλα αρχίζουν να δένουν με το Multiverse να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της μετά "Endgame" εποχής του MCU, το οποίο ανοίγει για πρώτη φορά στο WandaVision.

Ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios, στο πρόσφατο press tour του WandaVision ερωτήθηκε και από τον Steve Weintraub του Collider για το ενδεχόμενο επιστροφής του Charlie Cox. Η αντίδρασή του Feige στο 3:51 είναι χαρακτηριστική για το που το πάει η Marvel. 

Για όσους δεν γνωρίζουν στο Spider-Man 3 αναμένεται να εμφανιστούν οι δύο παλιότεροι Peter Parker των Tobey Maguire και Andrew Garfield, ο Jamie Foxx ως Electro, ο Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange (μιας και θα συνδέεται με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness) καθώς και ο Alfred Molina στο ρόλο του Doctor Octopus. 

Το ατιτλοφόρητο Spider-Man 3 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021, εκτός απροόπτου.