Τέλος για το Netflix σε δύο παλαιότερες συσκευές

Μετά από χρόνια σταματάει η υποστήριξη σε συσκευές της Nintendo
06 Ιανουαρίου 2021 13:39
Τέλος για το Netflix σε δύο παλαιότερες συσκευές

Το Netflix βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια τώρα για τα καλά στις ζωές μας και μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του σόου και ταινίες μέσα από πολλαπλές συσκευές, όπως είναι οι εφαρμογές σε τηλεοράσεις, smartphones και κονσόλες. Ωστόσο, μιας και η streaming υπηρεσία βρίσκεται στην αγορά από πολύ παλιά, σταματάει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την υποστήριξή της σε παλιότερες συσκευές.

Τώρα, είδηση ήρθε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας και αφορά αποκλειστικά την Nintendo, αφού το Netflix «κατέβηκε» από το Nintendo eShop των Nintendo 3DS και Wii U. Αυτό σημαίνει ότι πλέον κανένας χρήστης δεν μπορεί να κατεβάσει στην κονσόλα του το Netflix, ενώ όσοι το είχαν ήδη κατεβασμένο από παλιά θα μπορούν να βλέπουν περιεχόμενο για λίγο καιρό ακόμη και συγκεκριμένα έως τις 30 Ιουνίου 2021.

Αυτό, φυσικά, δεν είναι κάτι καινούργιο, εταιρίες σταματούν να υποστηρίζουν αρκετά συχνά παλαιότερα συστήματα όσο περνούν τα χρόνια. Επίσης, παρόλο που το Netflix δεν έχει βρει το δρόμο του ακόμη στο Nintendo Switch, πολλοί πιστεύουν ότι θα έρθει κάποια στιγμή και στην υβριδική κονσόλα, μίας και χρήστες στις ΗΠΑ μπορούν να απολαύσουν περιεχόμενο από το application του Hulu από το 2017, ενώ στην Ιαπωνία το διάσημο NicoNico βρίσκεται και αυτό διαθέσιμο.

Εσείς θα θέλατε να δείτε το Netflix να έρχεται κάποια στιγμή στο Nintendo Switch; Πείτε μας στα σχόλια.