O Chris Pratt ετοιμάζει βαλίτσες για τα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder

Τέλη Ιανουαρίου οι κάμερες αρχίζουν να γράφουν για την ταινία του Taika Waititi
02 Ιανουαρίου 2021 11:22
O Chris Pratt ετοιμάζει βαλίτσες για τα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder

Tον περασμένο Νοέμβριο μάθαμε και επίσημα ότι ο Chris Pratt θα επιστρέψει στο ρόλο του Star Lord για το άκρως αναμενόμενο Thor: Love and Thunder, μιας και είχε ενώσει τις δυνάμεις του με τον Θεό του Κεραυνού στο Avengers: Endgame. Κατά τη διάρκεια ενός Πρωτοχρονιάτικου μαραθωνίου στο Instagram ο Pratt αποκάλυψε ότι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αυστραλία, καθώς θα ταξιδέψει εκεί την επόμενη εβδομάδα ούτως ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του φιλμ. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ήταν και ο Tom Holland, ο οποίος τον ρώτησε πως θα πάει το πρόγραμμά του και ο η Pratt είπε: 

"Έχω το Guardians για την επόμενη χρονιά. Έχω και το Thor. Θα παίξω στο Thor και θα πρέπει να είμαι Αυστραλία, οπότε θα ταξιδεύω για εκεί σε περίπου μια εβδομάδα."

Τα γυρίσματα του φιλμ του Taika Waititi θα ξεκινήσουν τέλη Ιανουαρίου αλλά η Αυστραλία έχει θέσει αυστηρή καραντίνα για τους ταξιδιώτες που απαιτεί 14 ημέρες απομόνωσης, οπότε είναι λογικό να πρέπει να ταξιδέψει νωρίτερα. Ακόμη όμως δεν γνωρίζουμε το μέγεθος του ρόλου του στο Thor 4 και το εάν θα αποτελέσει ένα cameo ή έναν κανονικό ρόλο. 

Πρόσφατα, η Natalie Portman, που θα υποδυθεί την νέα Thor του Phase 4 του MCU επιβεβαίωσε και το storyline που θα βασίζεται η ταινία. Ανάμεσα στις πρόσφατες ανακοινώσεις της Disney επιβεβαιώθηκε πως ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό της ταινίας ονόματι Gorr The Butcher. 

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Φεβρουαρίου 2022.