Shadow and Bone: Ένα νέο sci-fi έπος έρχεται τον Απρίλιο στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτο teaser από την πολυαναμενόμενη διασκευή των βιβλίων του "Grishaverse"
19 Δεκεμβρίου 2020 12:08
Shadow and Bone: Ένα νέο sci-fi έπος έρχεται τον Απρίλιο στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πιο αναμενόμενα projects -επιπέδου "Game of Thrones"- που ετοίμαζε το Netflix αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο λόγος για την τηλεοπτική διασκευή των επικών βιβλίων φαντασίας της Leigh Bardugo γνωστά και ως "Grishaverse". Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς με τίτλο Shadow and Bone, καθώς αποκαλύφθηκε και το cast. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Alina Starkov και του General Kirigan συναντάμε την Jessie Mei Li και τον Ben Barnes (The Punisher). Το βασικό cast συμπληρώνεται από τους Archie Renaux (ως Malyen Oretsev), Freddy Carter (ως Kaz Brekker), Amita Suman (ως Inej) και Kit Young (ως Jesper Fahey). 

Αυτή είναι και η πλοκή του "Shadow and Bone" όπως τη δημοσίευσε το Netflix:

"Το Shadow and Bone μας μεταφέρει σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από πολέμους, εκεί όπου μια ορφανή κοπέλα η Alina Starkov μόλις εξαπέλυσε μια απίστευτη δύναμη που θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την απελευθέρωση της χώρας της. Με την τερατώδη απειλή του Shadow Fold να καραδοκεί, η Alina πρέπει να ξεχάσει όσα ήξερε και να εκπαιδευτεί ως μέρος ενός ελιτ στρατού μάγων, γνωστού και ως Grisha. Αλλά καθώς παλεύει να ακονίσει τις δυνάμεις της, διαπιστώνει ότι σύμμαχοι και εχθροί μπορούν να μοιάζουν περισσότερο από όσο νόμιζε, διότι σε αυτόν τον άνισο κόσμο τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όλα διακυβεύονται στην κόψη του ξυραφιού και στην υπόθεση εμπλέκεται και μια συμμορία εγκληματιών και έτσι θα χρειαστούν περισσότερα από τη μαγεία για να επιβιώσουν."

O Eric Heisserer εκτελεί χρέη showrunner και όπως μάθαμε τα γυρίσματα έγιναν σχεδόν εξ' ολοκλήρου στη Βουδαπέστη. Επίσης, το σόου θα αποτελείται από 8 επεισόδια. 

Ετοιμαστείτε για την πρεμιέρα του "Shadow and Bone" τον Απρίλιο του 2021 αποκλειστικά στο Netflix.