Ο “Tyrion Lannister” αφήνει το Westeros και γίνεται σούπερ ήρωας σε κωμική ταινία

Θυμάστε τον Toxic Avenger;
01 Δεκεμβρίου 2020 13:01
Ο “Tyrion Lannister” αφήνει το Westeros και γίνεται σούπερ ήρωας σε κωμική ταινία

Κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Peter Dinklage που τον απολαύσαμε μέσα από το ρόλο του ως Tyrion Lannister στο Game of Thrones, ετοιμάζεται για τον επόμενό του ρόλο. Όπως όλα δείχνουν, η Legendary Pictures ετοιμάζεται για το reboot του σούπερ ήρωα, Toxic Avenger. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για κωμικό χαρακτήρα με έντονο το “splatter” στοιχείο τύπου Deadpool.

Το reboot θα έρθει από τον σκηνοθέτη Macon Blair, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο. Η πλοκή της ταινίας θέλει τον Toxic Avenger να πέφτει κατά λάθος σε ένα βαρέλι με οξύ, μετά από μια κακόγουστη φάρσα που του κάνουν. Έτσι, λοιπόν, αρχίζει να μεταλλάσσεται όλο του το σώμα, σε κάτι απάνθρωπο. Ωστόσο, όλο αυτό θα τον κάνει «πρωταθλητή» του λαού και θα έρθει αντιμέτωπος με εμπόρους ναρκωτικών και διεφθαρμένους πολιτικούς που θέλουν το κακό των άλλων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Toxic Avenger ήταν το "παιδί" της Troma Entertainment, Lloyd Kaufman και Michael Herz και έκτοτε έχει αποκτήσει την υστεροφημία ενός cult ήρωα, που αργότερα κυκλοφόρησε τρία sequels, ένα μιούζικαλ, σειρά κινουμένων σχεδίων, καθώς και παιχνίδια. Τέλος, οι Kaufman και Herz θα συμμετέχουν σε αυτό το project ως παραγωγοί.