Ένας “Lannister” θα παίξει στο νέο Hunger Games

Ο Peter Dinklage θα βρίσκεται στο cast του The Ballad of Songbirds and Snakes
19 Ιουλίου 2022 10:01
Ένας “Lannister” θα παίξει στο νέο Hunger Games

Το Deadline μεταφέρει την είδηση ότι ένα ακόμα μεγάλο όνομα πρόκειται να παίξει στο The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. Συγκεκριμένα μάθαμε ότι ο Peter Dinklage, γνωστός από το ρόλο του ως Tyrion Lannister στο Game of Thrones, μόλις υπέγραψε για να βρίσκεται στην εν λόγω ταινία που θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2023.

Οι βασικοί αστέρες του φιλμ μέχρι στιγμής είναι οι Tom Blyth, Racher Zegler και η Hunter Schafer (Euphoria). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Irene Boehm, Cooper Dillon, Luna Kuse, Kjell Brutscheidt, Dimitri Abold, Athena Strates, Dakota Shapiro, George Somner, και Vaughan Reilly.

H μέχρι στιγμής σύνοψη του prequel φιλμ αναφέρει:

Το The Ballad of Songbirds and Snakes διαδραματίζεται δεκαετίες πριν από τις περιπέτειες της Katniss Everdeen και επικεντρώνεται στον νεαρό Coriolanus Snow, ο οποίος γίνεται τελικά ο “τύραννος” της Panem. Ωστόσο, στο The Ballad of Songbirds and Snakes εκείνος ούτε “γαβγίζει” ούτε “δαγκώνει”. Ως ένας 18χρονος, ο Snow επιλέγεται να γίνει μέντορας της Lucy Gray Baird, ενός κοριτσιού από τη φτωχική District 12, κατά τη διάρκεια των 10ων Αγώνων Πείνας.

Γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βετεράνος του franchise, Francis Lawrence (Hunger Games: Catching Fire, Mockingjay Part 1 και Part 2), με τον βραβευμένο με Όσκαρ Michael Arndt (Little Miss Sunshine) επίσης στο σενάριο. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως Susanne Collins που έγραψε το 2020.

Το "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.