Το The Hunger Games επιστρέφει με ολοκαίνουργια ταινία!

Και βιβλίο!
07 Ιουνίου 2024 14:05
Το The Hunger Games επιστρέφει με ολοκαίνουργια ταινία!

Έχουμε ευχάριστα νέα για τους λάτρεις του The Hunger Games franchise, καθώς εκτός από ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο που βρίσκεται στα σκαριά, η Lionsgate ετοιμάζει και μία νέα ταινία για να εμπλουτίσει το σύμπαν.

Το νέο βιβλίο θα έχει τον υπότιτλο “Sunrise on the Reaping” και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025, ενώ η ταινία με την ίδια ονομασία θα φτάσει στις αίθουσες στις 20 Νοεμβρίου του 2026. Τα ηνία της σκηνοθεσίας θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα ο Francis Lawrence, ο οποίος εργάζεται στο κινηματογραφικό franchise από την πρώτη ταινία.

Το The Hunger Games: Sunrise on the Reaping θα επανεξετάσει τον κόσμο του Panem 24 χρόνια πριν από τα γεγονότα του πρώτου Hunger Games και τέσσερις δεκαετίες μετά το The Ballad of Songbirds & Snakes που είδαμε πρόσφατα στα σινεμά.

Η ταινία θα ξεκινάει από το 50ο Αγώνων Πείνας που θα είναι γνωστοί και ως The Second Quarter Quell - στους οποίους διαγωνίστηκε ο Haymitch Abernathy, τον οποίο υποδύθηκε ο Woody Harrelson στην αρχική σειρά. Ο Haymitch Abernathy αργότερα καθοδηγεί την Katniss και τον Peeta στους 74ους Αγώνες Πείνας.

Την παραγωγή της ταινίας θα αναλάβουν ξανά οι Nina Jacobson και Brad Simpson, οι οποίοι βρίσκονταν και στις προηγούμενες ταινίες. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος θα αναλάβει το σενάριο, αλλά ούτε ποιο θα είναι το cast.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το The Hunger Games franchise είναι άκρως επιτυχημένο για την Lionsgate, καθώς έχει αποφέρει περί τα 3.3 δισεκατομμύρια δολάρια στα ταμεία της παγκοσμίως, με το Catching Fire να είναι και το πιο επιτυχημένο με 865 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Το The Hunger Games: Sunrise on the Reaping θα παίξει στους κινηματογράφους στις 20 Νοεμβρίου του 2026.