O "Tyrion" για το φινάλε του Game of Thrones: "Είναι φαντασία, έχει δράκους, ξεπεράστε το"

Το υπερασπίστηκε ο Peter Dinklage σε νέα του συνέντευξη
29 Δεκεμβρίου 2021 17:42
O "Tyrion" για το φινάλε του Game of Thrones: "Είναι φαντασία, έχει δράκους, ξεπεράστε το"

Η πικρία των fans για το φινάλε του Game of Thrones φαίνεται πως έχει χαρακτεί ανεξίτηλα στις μνήμες τους, αλλά και σε όλους όσους το παρακολούθησαν και απογοητεύτηκαν, καθώς υπάρχει και μια μερίδα που το εκτίμησε παρά τα όποια λάθη έκανε. Είτε σας φαίνεται παράξενο είτε όχι έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από την ημέρα που το τελευταίο 6ο επεισόδιο του 8ου κύκλου καθήλωσε τους θεατές παγκοσμίως. 

Ο Peter Dinklage αυτόν τον καιρό προωθεί την νεά του ταινία "Cyrano" και μιλώντας στους New York Times δεν απέφυγε την "GoT" ερώτηση. Όντας τέσσερις φορές βραβευμένος με το Emmy Β' Ανδρικού Ρόλου, o "Tyrion Lannister" υπερασπίστηκε το φινάλε και απάντησε έξω από τα δόντια σε όσους τρώγωνται ακόμα με αυτό: 

Ήθελαν τους όμορφους λευκούς ανθρώπους να εξαφανιστούν μαζί στο ηλιοβασίλεμα. Παρεμπιπτόντως είναι φαντασία. Έχει δράκους. Ξεπεράστε το. 

Στα παραπάνω αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ανατροπή του ποιος κατέληξε στον Σιδηρούν Θρόνο με τον Bran Stark να στέφεται Βασιλιάς του Γουέστερος, μια απόφαση που ήταν κατ'εντολή του George R.R. Martin, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα. Πρόσθεσε επίσης τα εξής: 

Η σειρά διαστρεβλώνει όλα όσα νομίζεις ότι θα γίνουν και αυτό είναι το στοιχείο που λάτρεψα. Ναι, το λένε Game of Thrones αλλά στο τέλος όλοι όσοι με πλησίαζαν στο δρόμο μου έλεγαν "Ποιος θα καθίσει στο θρόνο;" Δεν ξέρω γιατί αυτό ήταν τελικά που αποκόμισαν από τη σειρά, η οποία πρόσφερε πολλά παραπάνω. 

Συμφωνείτε με τα λόγια του Dinklage για το διχαστικό φινάλε του Game of Thrones; Πείτε μας στα σχόλια.