Αυτό είναι το πρώτο μπρουτάλ trailer του remake του Toxic Avenger με τον Peter Dinklage

Ένας διαφορετικός, αιμοδιψής “υπερήρωας“
02 Οκτωβρίου 2023 18:56
Αυτό είναι το πρώτο μπρουτάλ trailer του remake του Toxic Avenger με τον Peter Dinklage

Κι όμως το remake μιας άκρως cult κωμικής ταινίας του 1984 είναι προ των πυλών και δεδομένου του κινηματογραφικού κλίματος που επικρατεί φαντάζει σαν μια κυκλοφορία με αμφίβολη πορεία. Μιλάμε για το The Toxic Avenger, το οποίο επιστρέφει με τον ταλαντούχο Peter Dinklage, γνωστό και ως Tyrion Lannister από τη σειρά Game of Thrones, ο οποίος υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Συγκεκριμένα, παίζει τον Winston Gooze έναν επιστάτη που πέφτει σε χημικά απόβλητα τα οποία τον παραμορφώνουν σε τρομακτικό βαθμό αλλά του δίνουν υπερφυσικές δυνάμεις και έτσι, μετατρέπεται στον "Toxic Avenger" έναν τιμωρό που έχει σκοπό να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα της κοινωνίας. 

Το πρώτο teaser trailer κυκλοφόρησε μέσα από το IGN και δίνει μια κλεφτή ματιά στο πόσο μπρουτάλ θα είναι μιας και πρόκειται για μια R-rated ταινία με υπέρμετρη βία που θα σας θυμίσει κάτι από τη σειρά "The Boys" της Amazon. Στα πρώτα δευτερόλεπτα το trailer ξεκινάει με δελτία ειδήσεων που αναφέρονται στη δράση του Toxic Avenger αλλά και την μαρτυρία ενός ατόμου που είδε "έναν όμορφο τυπά να του διαμελίζουν τα χέρια σα να έσκιζε ψωμί στη μέση". Στη συνέχεια μερικές κοφτές σκηνές από τον...τόπο του εγκλήματος μεταφέρουν ακριβώς το θεότρελο, campy και 80's βιντεοκασέτας ύφος της ταινίας. 

Δείτε το teaser trailer του The Toxic Avenger 

Τη νέα ταινία του Toxic Avenger σκηνοθετεί ο Macon Blair και μαζί με τον Dinklage παίζουν επίσης γνωστά ονόματα όπως οι Elijah Wood, Kevin Bacon, Jacob Tremblay, Taylour Paige, Jonny Coyne και Julia Davis. 

Το The Toxic Avengers δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά αναμένεται στις αίθουσες εντός του 2024.