Reynolds, Gadot και Johnson ποζάρουν στο τέλος των γυρισμάτων της νέας τους ταινίας στο Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα του "Red Notice"
01 Νοεμβρίου 2020 18:31
Reynolds, Gadot και Johnson ποζάρουν στο τέλος των γυρισμάτων της νέας τους ταινίας στο Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τελικά, με τον COVID-19 να τους πηγαίνει κόντρα εδώ και πάνω από δέκα μήνες, η παραγωγή του Red Notice κατάφερε να ολοκληρώσει τα γυρίσματά της. Ο λόγος για τη νέα υπερπαραγωγή του Netflix με τους Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds, όπου οι τρεις τους θα υποδυθούν τρεις λωποδύτες -ο καθένας με την δική του εξειδίκευση-  που θα ταξιδέψουν ανα την υφήλιο με μια επική περιπέτεια για τη διάσωση του κόσμου. 

Ο Reynolds γνωστός για την ιδιαίτερη θερμή σχέση που διατηρεί με τους fans του από τα social media, ανήρτησε ένα post με πολλές φωτογραφίες τόσο από την τελευταία μέρα των γυρισμάτων, αλλά και το πλατό του blockbuster του Netflix, δίνοντας έτσι πλούσιο behind-the-scenes υλικό: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There haven’t been a lot of movies lately. I miss them. Yesterday was my final day on #RedNotice. We started this film 10 months ago. We stopped in March with no idea when or if we’d go back. With the help of so many whip-smart health and safety workers, Netflix found a way to get us back to work. My hat is OFF to this crew. I can’t emphasize their grit enough. Over 300 souls living in a sequestered bubble to make this a reality. They went to work under the most intense circumstances every day. That sacrifice is not only theirs, but it also belongs to their family, friends and loved ones who haven’t seen them in months. Not all heroes wear capes. Some wear masks. And visors. And have cotton swabs shoved up their noses every day. #RedNotice @netflix 📷: @masistills @hhgarcia41

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Oct 30, 2020 at 9:01am PDT

Εκτός από την πόζα των τριών πρωταγωνιστών, ο Reynolds μοιράστηκε και ένα πρώτο στιγμιότυπο από την ταινία που δείχνει τον ίδιο και τον "The Rock" να συνομιλούν σε ένα μέρος που θυμίζει φυλακές:

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Johnson υποδύεται έναν πράκτορα της Interpol και τον καλύτερο ανιχνευτή του κόσμου, η Gadot θα παίξει την καλύτερη κλέφτρα ειδών τέχνης και ο Reynolds τον καλύτερο απατεώνα του πλανήτη. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές παραγωγές του streaming γίγαντα με budget που ξεπερνά τα $130 εκατομμύρια. 

Το Red Notice από τότε που καθυστέρησε λόγω κορωνοϊού δεν έχει λάβει νέα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά δεν αποκλείεται να προβληθεί στο Netflix μέσα στο 2021.