Αγνώριστος ο Jacob Batalon για το Spider-Man 3 - Δείτε πώς μεταμορφώθηκε ο φίλος του Peter Parker (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μήπως η μεταμόρφωσή αυτή σημαίνει κάτι παραπάνω για τον ρόλο του;
01 Νοεμβρίου 2020 17:29
Αγνώριστος ο Jacob Batalon για το Spider-Man 3 - Δείτε πώς μεταμορφώθηκε ο φίλος του Peter Parker (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Jacob Batalon θα επιστρέψει σαφέστατα για το Spider-Man 3 ως ο επιστήθιος φίλος του Peter Parker όμως αυτή τη φορά θα τον δούμε...μεταμορφωμένο. Και όχι δε θα φορέσει κάποια στολή (ή μήπως θα φορέσει; ) αλλά η εντελώς αλλαγμένη του εμφάνιση προκάλεσε σοκ στους fans του. Πριν μερικές ημέρες όμως ο 24χρονος ηθοποιός θέλησε να δείξει την τεράστια πρόοδο που έκανε στη σωματική του υγεία καθώς έχασε τόσα πολλά κιλά που είναι κυριολεκτικά αγνώριστος, όπως τον πρωτοείδαμε στο Spider-Man: Homecoming.

Δείτε το story που ανήρτησε όταν βρέθηκε στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της νέας Spider-Man ταινίας:

Την μεταμόρφωσή του είχε αποκαλύψει πριν από μερικές βδομάδες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του. 

 

Αυτό βέβαια δεν άργησε να γίνει μέρος διάφορων θεωριών για το σενάριο του Spider-Man 3, καθώς οι fans ξεκίνησαν να πιστεύουν πως αυτό σημαίνει ότι θα μεταμορφωθεί στον Hobgoblin. Πρόκειται για έναν από τους άσπονδους εχθρούς του Spidey στα comics, ο οποίος όλως τυχαίως μοιράζεται το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον χαρακτήρα του Batalon, Ned Leeds. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Screenrant, άλλωστε, είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο του να εξελιχθεί ο χαρακτήρας του στον νέμεσις του Peter Parker.

Μήπως θα έχουμε τελικά μια έκπληξη αλά M.J. της Zendaya με τον Batalon στη νέα ταινία; 

Πριν μια εβδομάδα ο Tom Holland δεν μπορούσε να κρατήσει τη χαρά του που ξεκινούσαν πλέον τα γυρίσματα του sequel του "Far From Home" σε σκηνοθεσία και πάλι του Jon Watts. 

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το ατιτλοφόρητο "Spider-Man 3" έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.