Το σενάριο του Spider-Man 3 είναι φοβερό! – Τουλάχιστον έτσι λέει ο “Ned”

Σοκαρισμένος στην κάμερα ο κολλητός του Spidey!
01 Νοεμβρίου 2020 12:21
Το σενάριο του Spider-Man 3 είναι φοβερό! – Τουλάχιστον έτσι λέει ο “Ned”

Τα γυρίσματα του Spider-Man 3 με τον Tom Holland ξεκινούν και όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ο νεαρός Spidey προσγειώθηκε στην Άτλαντα ύστερα από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Uncharted και πλέον, δηλώνει έτοιμος για τις νέες περιπέτειες του εμβληματικού ήρωα της Marvel.

Τώρα, ο Jacob Batalon που υποδύεται τον κολλητό του Peter Parker, Ned Leeds, άναψε φωτιές στα social media με μια δημοσίευσή του, που αφορά το σενάριο της 3ης ταινίας. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε κάποια stories φοβερά ενθουσιασμένος για το σενάριο του sequel του Far from Home.

Μιας και τα stories είναι στον «αέρα» μόνο για 24 ώρες, αυτό που μετέφερε στους fans ο διάσημος ηθοποιός, ήταν να κοιτάζει την κάμερα φανερώνοντας τα σοκαριστικά γεγονότα που θα συμβούν στο φιλμ. Προφανώς και αυτό είναι ένα μέρος για να ενθουσιάσει τους θαυμαστές του και να τους κρατάει ενήμερους, αλλά παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται το Spider-Man 3 να κρύβει πολλούς άσσους στο μανίκι του.

Δείτε δύο φωτογραφίες από τα εν λόγω stories:

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το "Spider-Man 3" έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.